صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۸۰۶۵
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۵
حجت‌الاسلام شکوری:

گروه اجتماعی: امام جمعه خوی با بیان اینکه رفع مشکلات فرهنگی نیازمند چاره‌اندیشی جدی مسئولان است، ایجاد هماهنگی میان اشخاص و مجموعه‌های مؤثر در استان را در شرایط کنونی ضروری دانست.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سیدرضی موسوی شکوری، امام جمعه خوی صبح امروز چهارشنبه، 9 بهمن در دیدار با استاندار آذربایجان غربی و معاونان استاندار، تشکیل جلسات با مسئولان مربوطه استانی و کشوری جهت حل کردن مشکلات اساسی شهرستان از قبیل مرز رازی، بیمارستان خیریه، فرودگاه، دانشگاه دولتی، بحران آب، جذب سرمایه‌گذار، مشکلات شهری و هماهنگی زمینه برگزاری همایش‌ها، جشنواره‌ها و کنگره‌ها را مورد یادآوری قرار داد.



وی خاطرنشان کرد: شهرستان خوی در سایه وحدت و هماهنگی مسئولان و مردم قدم‌های مؤثری در معرفی واقعیت‌ها و برخورداری‌های خوی در قالب برگزاری کنگره‌ها، همایش ها و جشنواره‌های استانی و بین‌المللی به نمایش گذاشته است.



وی در همین رابطه به برگزاری کنگره بین‌المللی شمس تبریزی، همایش خوی‌شناسی، جشنواره خوش‌نویسان معاصر ایران، جشنواره کشوری شعر و نماز، اجرای برنامه مشاعره چکامه، همایش آیت‌الله‌العظمی خویی، کنگره ملی امام صادق(ع) اشاره کرد.



این مقام مسئول اضافه کرد: رشد و توسعه نسبی خوی به‌ویژه در زمینه‌های علمی و فرهنگی از قبیل گسترش مراکز عالی به 12 مرکز با 15 هزار نفر دانشجو و گسترش مدارس علمیه به سه مرکز با 500 نفر طلبه برادر و خواهر، معرفی شدن خوی به‌عنوان هجدهمین شهر فرهنگی تاریخی کشور از سوی فرهنگستان هنر و خارج شدن خوی از بن‌بست از طریق باز شدن مرز رازی از جمله موضوعاتی هستند که در سال‌های اخیر اتفاق افتاده است.



امام جمعه خوی در پایان سخنان خود مسائل و مشکلات کلان استانی را مورد توجه قرار داد و اقدام جدی جهت جذب سرمایه‌گذار توأم با رفع موانع، خارج ساختن بعضی از مجموعه‌ها از حالت انفعال، ایجاد هماهنگی میان اشخاص و مجموعه‌های مؤثر در استان، چاره‌اندیشی در مورد مشکلات فرهنگی، ضرورت نظارت جدی بر زیرمجموعه‌ها در سطح استان و در نهایت برنامه‌ریزی و تدوین استراتژی منطقه‌ای را از ضرورت‌ها عنوان کرد.