صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۸۹۱۳
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۱
مدیر حوزه علمیه استان گلستان:

گروه حوزه‌های علمیه: حجت‏الاسلام ملکی با گرامیداشت 12 بهمن، سالروز ورود امام خمینی (ره) به میهن اسلامی تاکید کرد: امام خمینی(ره) هیچ گاه دین خود را فدای سیاست نکرد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا)، حجت‏الاسلام والمسلمین مصطفی ملکی، شنبه، 12 بهمن‌ماه، در جمع کارکنان این حوزه به مناسبت آغاز دهه فجر در بیان خصوصیات امام راحل اظهار کرد: امام خمینی (ره) سیاست خود را عین دیانت و دیانت را عین سیاست می‏دانست؛ بعضی از انسان‏ها برای رسیدن به اهداف خود از چارچوب دین خارج می‏شوند، اما امام (ره) برای رسیدن به اهداف خود هیچ گاه حکمی از احکام الهی را نادیده نگرفت.
مدیر حوزه علمیه استان گلستان یکی دیگر از ویژگی‏های امام خمینی (ره) که موجب پیروزی انقلاب اسلامی ایران شد را عبودت ایشان ذکر و عنوان کرد: بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در تمامی مراحل زندگی خویش از ارتباط با خالق هستی غفلت نکرد و مشکلات و مصیبت‏ها نیز موجب کمرنگ شدن این ارتباط نشدند.
ملکی ادامه داد: ویژگی دیگری که در امام راحل وجود داشت و موجب پیروزی این انقلاب شد، امیدواری آن امام نسبت به الطاف الهی بود؛ امام (ره) در تمامی مراحل عمر با برکت خود از زمان آغاز نهضت اسلامی به رای و نظر مردم متکی بود؛ ایشان با آن همه عظمت و جایگاهی که نزد مردم داشتند، خود را خدمتگزار و مردم را ولی‏نعمت می‏دانستند.
مدیر حوزه علمیه گلستان بیان کرد: روحیه استکبارستیزی امام خمینی (ره) یکی دیگر از دلایل پیروزی انقلاب اسلامی بود؛ به همین دلیل دیگران همواره به امام (ره) توصیه می‏کردند که هر چه می‏خواهی به شاه بگو، اما به آمریکا و اسرائیل حرفی نزن؛ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با توجه به تکیه الهی خود هیچ گاه به این توصیه‏ها توجه نکرد و همواره آمریکا و اسرائیل را مورد هجمه خود قرار می‏داد.
مدیر حوزه علمیه استان گلستان با بیان اینکه امام خمینی (ره) به هر قیمتی به تکالیف خود عمل می‏کرد، افزود: جمله معروف و ارزشمند ایشان مبنی بر اینکه «آمریکا هیچ غلطی نمی‏تواند بکند» ریشه در همین روحیه استکبارستیزی ایشان دارد.
حجت‏الاسلام والمسلمین ملکی ادامه داد: مقام معظم رهبری به تبعیت از امام خمینی (ره) با قوت و قدرت کامل در مسیر اهداف و آرمان‏های آن پیر سفر کرده حرکت می‏کنند.
وی ابراز امیدواری کرد: امیدواریم پرچمی که توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برافراشته و توسط نایب برحقش استمرار یافته است به دست صاحب اصلی‏اش برسد.