صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۹۳۰۸
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۳:۴۶
حجت‌الاسلام جعفرزاده:

گروه اندیشه: امام جمعه موقت ماکو عنوان کرد: حوزه‌های علمیه به‌عنوان مراکز مهم نشر معارف دینی باید مبلغ راستین مبانی کاربردی مدیریت علوی در جامعه باشند.

حجت‌الاسلام سیامک جعفرزاده، امام جمعه موقت ماکو در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، با اشاره به اینکه خطبه 50 نهج‌البلاغه امیرالمؤمنین(ع) منشور جامع مؤلفه‌های مدیریت اسلامی است، گفت: حوزه‌های علمیه باید ارکان و عناصر مدیریتی را از نهج‌البلاغه به‌صورت کامل و دقیق احصاء کرده و مؤلفه‌های آن را در جامعه نهادینه کنند.

وی ادامه داد: متأسفانه مبانی مدیریت اسلامی در حوزه‌های علمیه تنها در سطح ارائه دروس اصلی باقی مانده است در حالی که باید با بررسی‌های موشکافانه و عملیاتی زمینه را برای اجرای کاربردی مبانی در جامعه فراهم کنیم.

نگاه کلیشه‌ای آسیب جدی مؤلفه‌های مدیریت اسلامی است

این مدرس حوزه و دانشگاه نگاه کلیشه‌ای و سطحی را آسیب جدی تحقق نیافتن مبانی و مؤلفه‌های مدیریت از منظر اسلام عنوان کرد و افزود: ما زمانی در دست یافتن به آرمان‌های جامعه دینی موفقی می‌شویم که معارف و احکام دینی را به‌طور صحیح در جامعه عملیاتی و اجرا کنیم.

حجت‌الاسلام جعفرزاده رسالت حوزه‌های علمیه را در این خصوص مهم ذکر کرد و گفت: حوزه‌های علمیه باید به‌صورت عملی نشان دهند که اسلام به‌عنوان جامع‌ترین دین آسمانی برای تمامی عرصه‌های جامعه اعم از مدیریت، اقتصاد، فرهنگ و سیاست برنامه‌های جامع، مدون و کارآمد دارد.

امام جمعه موقت ماکو در پایان موفقیت و تعالی مطلوب جامعه را منوط به تقید آحاد مختلف مردم به جنبه‌های مختلف معارف و آموزه‌های دینی دانست و گفت: رستگاری حقیقی در سایه ایمان و عمل به معارف الهی قابل دست‌یابی است.