صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۹۵۰۵
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۶
عباس رافعی:

گروه هنر: یک کارگردان گفت: در اینکه سینمای ما ماهیتش را وامدار انقلاب اسلامی است هیچ‌کس تردیدی ندارد، زیرا سینمای ایران بعد از انقلاب بود که برای خود وجهه‌ای پیدا کرد


عباس رافعی، کارگردان سینما در حاشیه برگزاری سی‌و‌دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی  قرآن (ایکنا) درباره این جشنواره اظهار کرد: جشنواره فیلم فجر عرصه‌ای است که در آن ماحصل یک سال تلاش سینماگران ایرانی به نمایش در می‌آید، در ضمن در این رویداد کارهای سینمایی به بوته نقد و داوری گذاشته می‌شوند، به نحوی‌که هم مردم و هم منتقدان به یک اندازه امکان بحث و گفت‌و‌گو با داوران را برخوردار می‌شود.


وی در پاسخ به این سؤال که حضور فیلمسازان مطرح را تا چه حد در جشنواره این دوره عاملی مثبت ارزیابی می‌کند، گفت: به هیچ وجه با این نظر که حضور یک فیلمساز می‌تواند عاملی برای خوب شدن یک فیلم باشد موافق نیستم، چون معتقدم کیفیت یک فیلم را باید ساختار و فیلمنامه مشخص کند. در این عرصه هم معمولا کارگردانان فیلم اولی بهتر عمل کرده‌اند.


رافعی در پاسخ به این سؤال که در جشنواره فجر تا چه حد مضامین دینی دغدغه اصلی فیلمسازان است، اذعان کرد: در اینکه سینمای ما ماهیتش را وامدار انقلاب اسلامی است هیچ‌کس تردیدی ندارد، زیرا سینمای ایران بعد از انقلاب بود که برای خود وجهه‌ای پیدا کرد، اما متأسفانه سینما آنگونه که باید نتوانسته مبلغ آموزه‌های دینی باشد.


وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم در جشنواره امسال تماشاگران بتوانند با کارهایی مواجهه شوند که از استانداردهای سینما بهره کافی را برده باشند، چون به عینه دیده‌ام که بسیاری از فیلم‌ها با مدیوم تلویزیون ساخته می‌شوند، اما نام سینمایی را به روی خود می‌گذارند.