صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۹۵۷۸
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۳

گروه حوزه‎های علمیه: مناظره حجت‌الاسلام والمسلمین رهدار و صادق زیباکلام در مورد موضوعات فرهنگی و سیاسی امشب در قم برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) برنامه‎های بسیج مدرسه معصومیه حوزه علمیه قم در بخش‎های مختلف فرهنگی و سیاسی برگزار می‌شود.
بنا بر این گزارش، از جمله این برنامه‏‌ها می‏توان به برگزاری نشست‌های سیاسی با توجه به تحولات اخیر منطقه، ایران و جهان اشاره کرد که این نشست‌ها با حضور شخصیت‏‌های برجسته علمی و اجرایی کشور برگزار می‏‌شود.
در همین راستا و با موضوع تحولات منطقه، بیداری اسلامی و مذاکرات هسته‎‌ای و انقلاب اسلامی، مناظره علمی با حضور حجت‏‌الاسلام والمسلمین احمد رهدار و صادق زیباکلام، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در این مدرسه برگزار می‏‌شود.
لازم به ذکر است، علاقه‎‌مندان برای حضور در این نشست‏‌ها می‏‌توانند امشب سیزدهم بهمن ماه از ساعت 18:30 به مدرسه معصومیه به نشانی قم، ابتدای بلوار محمد امین مراجعه کنند.