صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۹۸۰۷
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۴
حجت‌الاسلام حسینی‌پناه خبر داد:

گروه حوزه‌های علمیه: مدیر پرورشی حوزه‌های علمیه خواهران کشور از برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآنی در 19 بهمن‌ماه خبر داد و گفت: برگزیدگان این مرحله در مسابقات کشوری به رقابت می‌پردازند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، حجت‌الاسلام سیدحسن حسینی‌پناه زمان برگزاری مسابقات قرآنی حوزه‌های علمیه خواهران را 19 بهمن ذکر کرد و یادآور شد: شرکت‌کنندگان در این مرحله از مسابقات، طلاب مقطع سطح دو (کارشناسی) هستند که 85 درصد امتیاز مرحله مدرسه‌ای را کسب کرده‌اند.
وی با اشاره به اینکه مسابقات قرآنی حوزه‌های علمیه خواهران در سه مرحله مدرسه‌ای، استانی و کشوری برگزار می‌شود،‌ یادآور شد: برگزیدگان مرحله کشوری مسابقات قرآنی حوزه‌های علمیه خواهران در جشنواره‌ای قرآنی حوزه‌های علمیه خواهران در قم مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
وی مسابقات قرآنی سال جاری حوزه‌های علمیه خواهران را هشتمین دوره از این مسابقات دانست و افزود: مسابقات قرآنی شامل طرح‌های نسیم قرآن با محتوای ترجمه و مفاهیم، تبیان با محتوای تفسیر و اشراق با محتوای حفظ موضوعی می‌شود.
مدیر پرورشی حوزه‌های علمیه خواهران یادآور شد: محتوای آزمون مسابقه قرآنی در مرحله استانی در رشته ترجمه و مفاهیم شامل سه جلد کتاب آموزش ترجمه و مفاهیم قرآن کریم از آقایان محدث، صفار هرندی و علامی، در رشته تبیان شامل شش سوره شامل یس، حجرات، عنکبوت، قصص، لقمان و اسرا با تفسیر حجت‌الاسلام قرائتی و در رشته اشراق شامل سه جزوه مشتمل بر حدود 300 آیه و روایت در 50 موضوع اعتقادی، اخلاقی و کاربردی که از سوی معاونت فرهنگی تربیتی حوزه‌های علمیه خواهران تهیه و تنظیم شده است، می‌شود.
حجت‌الاسلام حسینی‌پناه زمان برگزاری مرحله کشوری این مسابقات را 21 اسفندماه ذکر کرد و گفت: در مرحله کشوری حدود 200 طلبه از تمام رشته‌ها به رقابت خواهند پرداخت.