صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۰۱۰۸
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۸
حجت‌الاسلام مقدم:

گروه اجتماعی: معاون واحدهای آموزشی حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی گفت: اصل مهم و مترقی ولی فقیه در حاکمیت اسلامی به نوعی ریشه در تفکر منجی‌گرایی و اعتقاد رسیدن به صلح جهانی به دست منجی موعود دارد.

حجت‌الاسلام حبیب مقدم، معاون واحدهای آموزشی حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، با اشاره به اینکه مبانی انقلاب اسلامی نشئت گرفته از مبانی اسلام است، گفت: از منظر اسلام و آیات قرآنی حق حاکمیت بر مردم از آن خداوند است و هیچ کس جز خداوند متعال حق حکومت بر مردم را ندارد و تنها پیامبران هستند که از سوی خدا رسالت حاکمیت بر مردم را پیدا می‌کنند.

وی با اشاره به آیه 59 سوره نساء، «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ أَطِیعُواْ اللّهَ وَأَطِیعُواْ الرَّسُولَ وَأُوْلِی الأَمْرِ مِنکُمْ فَإِن تَنَازَعْتُمْ فِی شَیْءٍ فَرُدُّوهُ إِلَى اللّهِ وَالرَّسُولِ إِن کُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللّهِ وَالْیَوْمِ الآخِرِ ذَلِکَ خَیْرٌ وَأَحْسَنُ تَأْوِیلًا؛ اى کسانى که ایمان آورده‌‏اید خدا را اطاعت کنید و پیامبر و اولیاى امر خود را [نیز] اطاعت کنید پس هر گاه در امرى [دینى] اختلاف نظر یافتید اگر به خدا و روز بازپسین ایمان دارید آن را به [کتاب] خدا و [سنت] پیامبر [او] عرضه بدارید این بهتر و نیک‏فرجام‌‏تر است»، گفت: خداوند در این آیه اطاعت از پیامبر(ص) و اولیای خود را بعد از اطاعت خدا بیان کرده است و در این آیه مقصود از اولی‌الامر، اهل بیت(ع) هستند.

حجت‌الاسلام مقدم با بیان اینکه براساس آیات و روایات دینی، امر ولایت بعد از اهل بیت(ع) و در زمان غیبت به ولی فقیه و نائب بر حق امام زمان(عج) سپرده می‌شود، افزود: در اندیشه و تفکر حاکمیت اسلامی اصل ولی فقیه بدون شک ریشه در اندیشه مهدوی و تفکر انتظار دارد.

وی اضافه کرد: در انقلاب اسلامی حاکمیت براساس مبانی اسلام است و این مسیر همان مسیر پیامبر اکرم(ص) و امیرمؤمنان حضرت علی(ع) است که استمرار آن به دست منجی موعود امام زمان(عج) است.

معاون واحدهای آموزشی حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی گفت: انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) و در حال حاضر با سکانداری مقام معظم رهبری زمینه‌ساز ظهور منجی موعود است تا با فراهم کردن شرایط  استقرار حکومت مهدوی پرچم این انقلاب را به صاحب اصلی خود امام زمان(عج) بسپارد.