صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۲۰۸۶
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۰
سرگرد میدانی:

گروه فعالیت‌های قرآنی: جانشین دارالقرآن ارتش اظهار کرد: آیات قرآن کریم در بطن حرکت مردم قرار داشت و باعث جوشش آنها در همه صحنه‌ها انقلاب می‌شد.

سرگرد مهدی میدانی، جانشین دارالقرآن ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: انقلاب اسلامی یک حرکت کاملاً اسلامی، قرآنی و مردمی بود و بعد از اینکه قرن‌ها بین مشروعت دینی و رهبری سیاسی فاصله افتاده بود، بار دیگر این دو موضوع مهم در انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) به هم پیوستند.
جانشین دارالقرآن آجا بیان کرد: جریان اصیل اسلامی ریشه در 23 سال رسالت نبی مکرم اسلام(ص) و دوران امامت امام علی(ع) داشت و در همین راستا جامعه با درک صحیح مفاهیم قرآنی توانستند، حرکت‌های مهمی را در مسیر پیروزی انقلاب انجام دهند، همچنین جلسات قرآنی و مذهبی در مساجد و حسینه‌ها مردم را با مفاهیم اسلامی آشنا کرد و انقلاب اسلامی را در مسیر صحیح خود قرار داد.
تاثیر جلسات قرآنی بر آگاهی بخشی قیام مردم در انقلاب
سرگرد میدانی گفت: اساتید قرآنی و علما با شرکت در جلسات جسم و جان خود را با آیات قرآن صیقل دادند و حقیقت انقلاب اسلامی را با نورانیتی که از ناحیه قرآن کریم به دست آوردند، به راهنمایی مردم پرداختند.
وی در خصوص موانعی که رژیم شاه بر سر فعالیت‌های قرآنی در میان مردم ایجاد می‌کرد، گفت: رژیم ستم‌شاهی با قرار دادن مسئولان نالایق در رأس امور فرهنگی، آموزشی و چاپ متون درسی؛ چالش‌های فراوانی را در راستای فعالیت‌های قرآنی ایجاد می‌کرد و ضمن اینکه در خیلی از موارد جلسه‌هایی دینی و قرآنی را با بهانه‌های مختلف تعطیل می‌کرد.
آیات قرآن در راهپیمایی‌ها و شعارها مورد توجه قرار می‌گرفت
سرگرد میدانی اظهار کرد: آیات قرآن کریم در بطن حرکت مردم قرار داشت و باعث جوشش آنها در همه صحنه‌ها انقلاب شد و مردم با تأسی به آیات شریفه قرآن در خصوص ولایت، امامت و رهبری با رهنمودهای امام(ره)، ولایت کفار و ستمگران را از کشور دور کردند و حکومت اسلامی را نهادینه کردند.
وی گفت: همه مؤمنان با اخوت در مقابل دشمنان، متحد و همدل شدند و با نهراسیدن از مرگ و ایثار جان و مال خود در راه انقلاب جانفشانی کردند و مردم انقلابی هیچ کوششی در بحث فعالیت‌های دینی فروگذار نکردند و این مسیر را تا پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ادامه دادند.