صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۲۷۳۵
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۱

گروه بین‌الملل: اداره پلیس منطقه «وست میدلند» در انگلیس دیروز(19 بهمن) تماشاگر انگلیسی بازی تیم‌های فوتبال بیرمنگام و میدلزبورو را که به خاطر توهین به قرآن دستگیر شده بود، به جرم دامن زدن به نفرت مذهبی متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه «The Republic»، مارک استیفنسون 25 ساله متهم است که در روز هفتم دسامبر(16 آذر) در جریان بازی دو تیم میدلزبورو و بیرمنگهام در چارچوب مسابقات لیگ دسته اول فوتبال انگلیس، صفحاتی از قرآن کریم را در ورزشگاه پاره کرده است.

اداره پلیس وست میدلند اعلام کرد که برای این متهم پرونده قضایی تشکیل شده و وی باید روز 28 فوریه(9 اسفند) در دادگاه شهر بیرمنگهام حضور یابد.

وی به دامن زدن به نفرت مذهبی و نژادی متهم شده است.

باشگاه میدلزبورو نیز ماه گذشته و پس از علنی‌شدن موضوع پاره کردن قرآن در جریان مسابقه فوتبال، اعلام کرد که دو تن از هواداران این باشگاه را به دلیل توهین مذهبی در جریان بازی با تیم بیرمنگهام به‌طور موقت از حضور در ورزشگاه منع کرده است.

این باشگاه تاکید کرده است که هرکس در اتهام نفرت‌افکنی مذهبی و نژادی مجرم شناخته شود، برای همیشه از حضور در ورزشگاه میدلزبورو محروم خواهد شد.

خبرنگار مترجم: اشرف بصیری