صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۲۸۲۰
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۷

خبرنگاران افتخاری/ فخرالدین یوسف‌پور: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه‌ای، مردم را به برپایی مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و شرکت در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در این بیانیه آمده است: «ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم؛ انقلاب اسلامی پایا‌ن‌بخش شب سیاه ظلم و جور، فساد، تبعیض، فقر، تباهی، استبداد، وابستگی و آغاز نوزایی ایران اسلامی و به اهتزاز درآمدن نگین الله اکبر در پرچم توحید بر فراز ایران است و بار دیگر یوم‌الله 22 بهمن، روز به ثمر نشستن نهال شکوهمند انقلاب اسلامی و یکپارچگی ملت آزاد و سرافراز ایران فرا رسیده است.



فجر انقلاب اسلامی ایران، یادآور پایمردی‌های رهایی‌بخش و مبارزات تاریخی مردم آزادی‌خواه در برابر حاکمیت استبداد و سلطه خارجی است. پیروزی انقلاب اسلامی نمادی از دستیابی ملت شریف ایران به استقلال، خودباوری، جایگاهی ویژه در نظام سیاسی جهان دارد.



انقلاب اسلامی ملت ایران همه ارزش‌های اسلامی را در جهان امروز که تشنه معنویت و عدالت بود زنده کرد و به اسلام و مسلمانان هویت جدیدی داد و ملت ایران را الگویی تمام‌عیار برای عدالت‌خواهان و مستضعفان دنیا کرد و اکنون به برکت انقلاب اسلامی، وعده الهی امام(ره) مبنی بر پیروزی ملت‌های مظلوم و مستضعف بر دولتمردان مستبد، مرتجع و وابسته منطقه در حال تحقق است.



و اینک در آستانه سی و پنجمین سالگرد انقلاب اسلامی، مردم بزرگوار ایران در کوران ۳۵ سال مجاهدت، جنگ، تحریم و فشارهای دشمن آبدیده شد و راه مقابله با فتنه‌ها و بحران‌های منطقه‌ای و جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن را آموخت و تمام سرمایه‌گذاری‌ها و تلاش‌های دشمنان انقلاب برای براندازی و انحراف و توقف فرایند انقلاب اسلامی را بی‌اثر و نقش بر آب کرد.



امروز توسعه ایران اسلامی در عرصه‌های گوناگون علمی و دستیابی دانشمندان کشور به انرژی هسته‌ای در کنار غوغاسالاری رژیم جعلی و منفور صهیونیستی خود برگی دیگر از عمق و غنای فرهنگ انقلاب اسلامی و الگوگیری آن از نهضت عاشورا را به نمایش می‌گذارد.



مردم ایران با برپایی مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خود و شرکت در راهپیمایی 22 بهمن آماده می‌شوند که برگ زرین دیگری را در تاریخ این کشور اسلامی رقم زده و در راستای تحقق حماسه سیاسی مورد نظر مقام معظم رهبری گام دیگری بردارند.



دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به عنوان اولین نهاد انقلابی، فرهنگی و تبلیغی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ضمن گرامیداشت این روز بزرگ و تکریم مقام شامخ شهدای انقلاب و امام شهیدان و تجدید میثاق با آرمان‌‌های آن مرد الهی، همگام با ملت فهیم ایران، با ارزش‌ها و اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی تجدید عهد کرده و بیعت خود را با رهبر و مقتدای خویش تازه می‌کند.