صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۲۹۷۱
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۱
حجت‌الاسلام محمدیان تأکید کرد:

گروه اجتماعی: رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت:اصل مهجوریت‌زدایی از قرآن در آن است که در تمام حوزه‌‌ها و عرصه‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، قرآن مبنای برنامه‌ریزی قرار گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محی‌الدین بهرام محمدیان، رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، توسعه و ترویج فرهنگ، معارف و فعالیت‌های قرآنی در کشور را از دستاوردهای انقلاب اسلامی برشمرد.

وی ادامه داد: در سال‌های قبل از انقلاب اسلامی برای برگزاری یک جلسه قرآن به معنای واقعی، دلسوزان قرآن و معارف اهل بیت(ع) مشقت‌های فراوانی را متحمل می‌شدند و از سوی دستگاه‌های امنیتی مورد آزار و اذیت قرار می‌گرفتند.

حجت‌الاسلام محمدیان با بیان اینکه انقلاب اسلامی، قرآن را به صحنه جامعه ما آورد، گفت: امروز انبوه قاریان و حافظان قرآن کریم به ویژه نوجوانان و جوانان در کشورمان مایه مباهات هستند. آموزش و پرورش، مجامع قرآنی، نهادهای مردمی تلاش‌های زیادی را در جهت تبلیغ و ترویج معارف قرآنی انجام می‌دهند.
وی ضمن یادآوری فعالیت‌های شکل گرفته در آموزش و پرورش و همچنین برنامه جدید درس قرآن در دوره ابتدایی و متوسطه اضافه کرد: کارهای بسیار بزرگی هنوز در این زمینه باقی است و باید همت‌ها را مضاعف کرد. اصل کار این است که نوجوانان و جوانان ما با قرآن انس بگیرند و قرآن از مهجوریت بیرون آید.

حجت‌الاسلام محمدیان افزود: مهجوریت زدایی از قرآن تنها در گسترش قرائت و تجوید و حفظ خلاصه نمی‌شود، اصل مهجوریت زدایی از قرآن در آن است که در تمام حوزه‌‌ها و عرصه‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، قرآن مبنای برنامه‌ریزی قرار گیرد. ما نیازمند این هستیم که بدون دل سپردن و چشم دوختن به تفکرات غربی، با الهام از قرآن برنامه‌های توسعه را در کشور تدوین کنیم. قرآن کتاب زندگانی است و زندگی بدون قرآن، حیات طیبه نخواهد بود.