صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۴۷۵۳
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۵۷
حجت‌الاسلام صادقی:

گروه سلامت: کارشناس مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن تأکید کرد که تا زمانی که ایمان در عمل بروز پیدا نکند، نمی‌تواند انسان سالم بسازد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین صادقی، کارشناس مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، به راه‌های رسیدن به سلامت روحی در قرآن اشاره و عنوان کرد: انسانی که ایمان به خدا، فرستادگانش و جانشینانشان داشته باشد راه صحیح را از باطل تشخیص می‌دهد و می‌تواند به سلامت زندگی کند.

وی با بیان اینکه اسلام آوردن به تنهایی کافی نیست و انسان باید حقیقتا ایمان داشته باشد گفت: تا زمانی که انسان به درستی ایمان نیاورد و عمل صالح انجام ندهد نمی‌تواند راه سلامت را در پیش گیرد. تا زمانی که ایمان که در عمل بروز پیدا نکند نمی‌تواند انسان سالم بسازد.

دروغ نمی‌تواند با روح و روان سالم سازگاری داشته باشد

حجت الاسلام صادقی با بیان اینکه انجام گناه بر انسان آثار وضعی دارد و وی را از سلامتی به دور نگاه می‌دارد گفت: دروغ نمی‌تواند با روح و روان سالم سازگاری داشته باشد. همچنین رباخواری آثاری در زندگی فردی و اجتماعی انسان ایجاد می‌کند که سبب ایجاد تنش می‌شود.

ضرورت تبیین آثار گناه بر سلامت انسان

این کار‌شناس دینی با تأکید بر ضرورت تبیین آثار گناه بر سلامت انسان برای افراد جامعه گفت: دین از منظر پیامبر اکرم(ص) حسن خلق است و این امر فقط به نیکو سخن گفتن باز نمی‌گردد. اگر انسان راه و روش خود را در زندگی بر این مبنا قرار دهد مصداق انسان سالم می‌شود.

وی رعایت اخلاقیات را عاملی برای سالم بودن انسان دانست و گفت: اگر آحاد جامعه خود را به زیور اخلاقیات آراسته کنند، فضای جمعی سالم و امن می‌شود.