صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۵۰۷۴
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۲
به بهانه اجرای منشور لائیسیته؛

گروه بین‌الملل: شرکت بازیافت مواد «پاپرک» فرانسه به بهانه اجرای منشور لائیسیته، کارمندان خود را از به همراه داشتن پوشش اسلامی و نمادهای مذهبی در محل کار منع کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «francais.islammessage»، شرکت بازیافت مواد «پاپرک» که در شهر «سن ـ دنیس» فرانسه واقع شده است، با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد که در جهت اجرای قوانین مربوط به منشور لائیسیته، از ماه آینده داشتن هر نوع پوشش یا نمادی که تعلق به یک مذهب خاص را برساند، ممنوع است.

بر اساس این گزارش، رئیس این شرکت فرانسوی که بیش از چهار هزار کارمند دارد، اجرای این قانون را، «وابستگی به جمهوری فرانسه» و تلاش برای قانون‌مداری در تمامی امور دانست و عنوان کرد که همه کارمندان شرکت باید به منشور لائیسیته پایبند باشند.

محدودیت جدید شرکت خصوصی بازیافت مواد «پاپرک» در حالی صورت می‌گیرد که منشور لائیسیته فقط شامل مراکز دولتی و آموزشی است و طبق آن، پوشش حجاب و یا داشتن نمادهای دینی در محل کار ممنوع است.

در ماده چهاردهم این منشور تأکید شده است: در سیستم آموزشی دولتی، همه قواعد رفتاری محیط‌های مختلف که در مقررات داخلی این مؤسسات ذکر شده‌اند، متضمن احترام به لائیسیته می‌باشند. هرگونه پوشش و استفاده از علائم یا لباس‌هایی که دانش‌آموزان از طریق آن‌ها آشکارا تعلقات دینی خود را نشان بدهند، ممنوع است.