صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۵۱۷۸
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۷
قمشه:

گروه اجتماعی: معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: با حضور سه هزار نفر از وکلای خیّر و نیکوکار طرح وکیل خانواده در سراسر کشور اجرایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، منصور قمشه، معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد پیش از ظهر امروز شنبه، 26 بهمن در دومین همایش شورای هماهنگی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی بیان کرد: مهمترین رویکرد کمیته امداد بحث اشتغالزایی و توانمند سازی مددجویان تحت پوشش است که توانمند سازی حقوقی از اولویت‌های برنامه کمیته امداد جهت حمایت از محرومین است.

وی با اشاره به اینکه رویکرد کمیته امداد حمایت حقوقی از مددجویان است افزود: زدودن فقر حقوقی و پشتیبانی قضائی از خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد در دستور کار این نهاد حمایتی قرار گرفته و از سوی مدیران کمیته امداد مورد تاکید خاص قرار دارد.
قمشه خاطر نشان کرد: بالغ بر سه میلیون نفر به صورت موردی از خدمات و حمایت‌های این نهاد استفاده می‌کنند.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر یک میلیون نفر زن سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد قرار داشته و حل و مرتفع کردن امور حقوقی این افراد باعث خواهد شد تا مددجویان با مشکلات کمتری چه اجتماعی و چه قضائی روبرو شوند.
وی بیان کرد: طی 30 سال گذشته بیش از 300 هزار فرزند کمیته امداد در مراکز آموزش عالی تحصیل و فارغ التحصیل شده‌اند و در حال حاضر هم بالغ بر 120 هزار نفر از مددجویان کمیته امداد دانشجو و در حال تحصیل هستند.
قمشه با اشاره به اینکه بیش از 300 هزار یتیم تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند اظهار کرد: طرح اکرام ایتام در سراسر کشور با استقبال خوب خیّرین مواجه شده است و تاکنون بیش از 300هزار حامی در کشور سرپرست ایتام تحت پوشش را بر عهده گرفته‌اند.
وی گفت: در راستای حمایت از مددجویان در امور حقوقی و قضائی 180 دفتر حل اختلاف ویژه مددجویان کمیته امداد احداث و راه اندازی شده است و در کنار این تعداد دفاتر حل اختلاف دو مجتمع شورای حل اختلاف در تهران و لرستان فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد در ادامه بیان کرد: معاونت حقوقی کمیته امداد سعی دارد با ارائه مشاوره‌های حقوقی رایگان بتواند گوشه‌ای از مشکلات حقوقی را حل و باری از دوش مددجویان بردارد.
قمشه با اشاره به اینکه 70 تفاهم نامه حقوقی با مراکز حقوقی مختلف در کشور به امضاء رسیده است افزود: طرح غربالگری حقوقی و بررسی مشکلات خانواده‌ها با حضور شش هزار فرزند تحصیل کرده مددجویان کمیته امداد در رشته حقوق از سال 93 اجرایی خواهد شد.
وی گفت: کمیته امداد و معاونت حقوقی از وکلا و حقوقدانان خیّر دعوت می‌کند تا با همکاری با این نهاد در راه کمک به محرومان قدمهای خوبی بردارند.
این همایش از ساعت 9 صبح امروز در سالن همایش‌های غدیر واقع در سوهانک، ساختمان مرکزی کمیته امداد امام خمینی(ره) با حضور حقوقدانان، مشاوران و معاونین حقوقی دستگاه‌‌های اجرایی آغاز شد و هم‌اکنون نیز در حال  برگزاری است.