صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۵۲۲۶
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۸
توسط مؤسسه کار و تأمین اجتماعی؛

گروه اقتصاد: نشست علمی «طرح تقویت صندوق‌های قرض‌الحسنه‌ و هدایت آن‌ها به سمت فعالیت‌های کارآفرینانه و اشتغال‌زا» فردا در وزارت تعاون برگزار می‌شود.

ابراهیم صادقی‌فر، مدیر پژوهش موسسه کار و تامین اجتماعی، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، گفت: مؤسسه کار و تأمین اجتماعی، نشست علمی «طرح تقویت صندوق‌های قرض‌الحسنه‌ و هدایت آن‌ها به سمت فعالیت‌های کارآفرینانه و اشتغال‌زا» را برگزار می‌کند.
وی افزود: هدف از برگزاری این نشست، توسعه کمّی و کیفی صندوق‌های قرض‌الحسنه و نگاه جدید به موضوعات کارآفرینی، اشتغال‌زایی، سرمایه‌گذاری، مدیریت مردمی و بررسی نقاط ضعف و قوت صندوق‌های قرض‌الحسنه است تا بستری برای بهبود وضعیت کارآفرینی فراهم شود.
صادقی‌فر عنوان کرد: سه تن از معاونین وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از جمله محمدرضا سپهری، معاون وزیر و رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی، طایی، معاون اشتغال وزیر تعاون و هفده تن، در این نشست حضور خواهند داشت و محمدرضا سپهری به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.
وی افزود: در این برنامه، کورش خسروی‌داریانی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه اصفهان، نقاط قوت و ضعف صندوق‌های قرض‌الحسنه را تبیین و حداقل، یک صندوق قرض‌الحسنه با ماموریت کارآفرینی، اشتغال‌زایی، سرمایه‌گذاری و توان‌افزایی ایجاد شده را به عنوان الگو به جامعه معرفی می‌کند.
مدیر پژوهش موسسه کار و تامین اجتماعی، در پایان گفت: این برنامه، روز یکشنبه، 27 بهمن 92 با حضور مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تعدادی از کارشناسان این وزارتخانه از ساعت 9 تا 12 صبح در طبقه سوم وزارت تعاون، واقع در خیابان آزادی، بین خیابان خوش و بهبودی برگزار می‌شود.