صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۶۰۴۶
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۸

شعب خارجی: نمایشگاه هنری و صنایع دستی همراه با کارگاه آموزشی سه روزه با حضور پنج تن از هنرمندان ایران در موزه ملی هند برپا شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه شرق آسیا، این نمایشگاه از سوی خانه فرهنگ ایران در دهلی نو، با همکاری جشنواره بین‌المللی هنری دهلی، وزارت فرهنگ و موزه ملی هند، در محل موزه ملی دهلی نو برگزار شد.

در این نمایشگاه، معاون دبیر وزارت فرهنگ هند، سفیر ایران در هند، مدیرکل موزه ملی هند، فولادی، رایزن فرهنگی ایران، مدیر جشنواره بین‌المللی هنری دهلی، رئیس آکادمی هنری دهلی و تنی چند از نخبگان هندی و ایرانی حضور داشتند.

در آغاز این مراسم، وینو واسودیون، مدیرکل موزه ملی هند، از همکاری خانه فرهنگ ایران در هند در جهت برگزاری این نمایشگاه و فراهم فرصت مناسب برای تبادل فرهنگی بین دو کشور، تقدیر و تشکر کرد و گفت: موزه ملی هند، همواره از پیشنهاد اجرای برنامه‌های فرهنگی از سوی مرکز فرهنگی ایرانی استقبال می‌کند؛ چون این گونه مراسم، باعث ایجاد فضای مناسب برای آشنایی بیشتر با میراث مشترک هند و ایران است.
علی فولادی، رایزن فرهنگی ایران در دهلی نو گفت: توانمندی مشترک فرهنگی - هنری ایران و هند از جمله عوامل و همچنین بستر مناسب برای استحکام بخشیدن به ارتباط عمیق فرهنگی و هنری میان دو کشور ایران و هند است.
وی با اشاره به اینکه برگزاری اینگونه نمایشگاه‌‌ها فرصت مناسبی برای ایجاد ارتباط هرچه بیشتر در بین هنرمندان دو کشور و نیز برای تبادل ارزش‌ها و تجربیات فرهنگی فراهم می‌سازد، گفت: پس از 35 سال پیروزی انقلاب اسلامی، شاهدیم که روابط ایران و هند به خصوص در بخش فرهنگی، گسترش یافته است.
چکرورتی، رئیس آکادمی هنر دهلی گفت: هند و ایران دارای گنجینه عظیم فرهنگی هستند و ما در بین دو کشور بیش از صد نمونه بارز ارزش‌های فرهنگی مشترک را دارا هستیم که جا دارد بیش از پیش به آن پرداخته شود.
غلامرضا انصاری، سفیر ایران در هند نیز در این مراسم با اشاره به اشتراکات فراوان میان ایران و هند، برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری را در تعمیق روابط به‌ویژه در زمینه فرهنگی بسیار مفید و مؤثر دانست.
وی با اشاره به وجود هنر و فرهنگ ایرانی در سراسر هند، به مردم هند پیشنهاد کرد تا با سفر به ایران و بازدید از شهرهای تاریخی اشتراکات فرهنگی و تمدنی بین دو کشور را از نزدیک مشاهده کنند.
در این نمایشگاه حدود ٥٠ اثر هنری و صنایع دستی از هنرمندان ایرانی در زمینه‌های خوشنویسی، خط‌ ـ نقاشی، تصویرگری، قلم‌زنی، منبت‌کاری و تذهیب در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
یادآور می‌شود، کارگاه آموزشی قلم‌زنی، خوشنویسی و منبت‌کاری که به‌صورت زنده در این نمایشگاه برگزار شد، مورد توجه ویژه حاضران قرار گرفت.
این نمایشگاه هنری روز پنجشنبه،24 بهمن به کار خود خاتمه داد.