حجتالاسلام روحالله بیگی، نماینده مردم میاندوآب، شاهیندژ و تکاب در خانه ملت در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: دین مبین اسلام در زمینههای مختلف آموزههای فراوانی برای مسلمانان دارد اما متأسفانه کمتر قدردان آن بوده و کمتر در عمل به آنها کوشا هستیم.
وی افزود: قرآن کریم کتابی از سوی پروردگار عالم و خالق و پرورشدهنده تمامی موجودات از جمله انسان نازل شده و بیانکننده نیازهای زندگی بشری برای رشد و تعالی و تکامل است.
حجتالاسلام بیگی گفت: در آیات هدایت، بر مدیر جامعه اسلامی یعنی حضرت محمد(ص) نازل شد که خود اقدام به تشکیل حکومت و اداره آن بهمدت 10 سال کند و در تمامی لحظات و مشکلات، عنایات وحیانی راهگشای ایشان بوده است.
مدیریت الهی پیامبر(ص) مهمترین عامل گسترش اسلام بود
نماینده مردم در مجلس با بیان اینکه مدیریت اسلامی موضوعی است که از دیرباز مورد تعلق تمامی کسانی بود که دل در گروی اسلام داشتند، تصریح کرد: مدیریت حضرت محمد(ص) یکی از مهمترین عوامل موفقیت در گسترش دین مبین اسلام است مدیریتی که اسلام را در جای جای جهان بهخوبی شناسانید.
وی ادامه داد: مدیریت اسلامی دین مبین اسلام را در قلبهای جهانیان ماندگار ساخت و در این راستا اینکه در هزار و 400 سال پیش نه از فناوری و نه از ماشین خبری بود، بیشک گسترش دین اسلام تنها تحت مدیریت اسلامی نبوی و علوی و سایر ائمه اطهار(ع) بود.
حجتالاسلام بیگی عنوان کرد: مدیریت شایسته، دین اسلام را الگوی جهانیان کرد چون در هر جامعهای تشکیل حکومت و مدیریت آن از بدیهیات و امری اجتنابناپذیر است و در اصل هر اجتماعی بدون حکومت فاقد کارایی و اعتبار است.
نماینده مردم در خانه ملت ادامه داد: هر حکومتی برای اداره و بقاء خویش ناگزیر به داشتن مدیری لایق و کاردان در رأس هر قدرت و هر حکومت است و این مهم در حکومت اسلامی نیز ملاک قرار داده شده و اساساً از آن بهعنوان مدیریت اسلامی یاد میشود.
وی ابراز کرد: منظور از مدیریت اسلامی این است که مدیران شیوه اسلامی را در مدیریت، پیشه خود سازند و در هدفهای خود عدالت اجتماعی را مدنظر قرار دهند و علاوه بر آن، مقصد نهایی آنها کسب رضایت خداوند باشد و از سوی دیگر خدمت به خلق الله را نوعی عبادت دانسته که زندگی و معیشت افراد در راستای این مدیریت تأمین میشود.
هدف نهایی در مدیرت الهی تقرب الی الله است
حجتالاسلام بیگی ادامه داد: هدف نهایی در مدیریت الهی تقرب الی الله است و در همین راستا مدیر اسلامی باید برای خدا کار کند و هم خلق را بهسوی پروردگار رهنمون سازد و اگر مدیریت دینی و معنوی مردم را بهعهده داشته باشد هدفش رشد معنویت جامعه باشد.
نماینده مردم در خانه ملت گفت: اگر مدیر اسلامی مدیریتش در راستای مسائل سیاسی و اجتماعی باشد، باید هدفش رشد و شکوفایی اقتصادی و سیاسی باشد و خلاصه اینکه هدف در مدیریت اسلامی، رشد معنوی، مادی، اجتماعی و سیاسی بشری است.