صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۷۱۷۰
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۵

گروه اجتماعی: پیکر دوتن دیگر از 9 شهید حادثه تروریستی عراق امروز، 30 بهمن در چهارمحال و بختیاری تشییع شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام، امام جمعه شهرکرد چهارشنبه، 30 بهمن در مراسم تشییع پیکر مطهر دو شهید از شهدای استان در عملیات تروریستی دیاله عراق، شهیدان را چراغ همیشه فروزان انقلاب اسلامی دانست و گفت: شهدا حق بزرگی بر گردن همه ملت ایران دارند؛ چرا که عزیزترین سرمایه خود که جانشان بود را در راه انقلاب و اسلام فدا کرده‌اند و خون پاکشان درخت انقلاب را آبیاری و مستحکم کرده است.

وی با بیان اینکه شهدا اعمال تک تک ما را رصد می‌کنند، به انتظارات شهدا از جامعه اسلامی اشاره و اظهار کرد: شهدا مصادق آیه 169 آل عمران هستند که می‌فرماید: «وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ؛ کسانی را که در راه خدا کشته شده‌اند مرده مپندار، بلکه زنده‌اند و نزد پروردگارشان به ایشان روزی می‌دهند»، شهدا ما زنده و حاضرند و نظاره‌گر اعمال و رفتار ما در ادامه راهشان هستند.

راه شهدا محکم‌تر از گذشته ادامه خواهد یافت

حجت‌الاسلام نکونام شهدای حادثه عراق را جهادگران عرصه اقتصادی کشور دانست و افزود: به یقین شهدای این حادثه شهدای اقتصادی کشور هستند که راه آن‌ها ادامه پیدا خواهد کرد و دشمن بداند که این مسیر نه تنها از حرکت باز نخواهد ایستاد، بلکه محکم‌تر و استوارتر ادامه پیدا خواهد کرد.

وی با اشاره به حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای حادثه تروریستی عراق، این حضور را بیان‌گر و قدر‌شناسی، ایستادگی در برابر دشمنان و صبر و مقاومت ملت ایران در همه عرصه‌ها دانست.

به گفته امام جمعه شهرکرد، حضور گسترده مردم به دشمنان نظام اسلامی نشان داده است که به هر میزان خون عزیزانمان را بریزید از مقاومت و ایستادگی ما کم نخواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه دشمنی دشمنان با انقلاب و نظام اسلامی پایانی نخواهد داشت، تصریح کرد: ما از دشمن انتظاری بیشتر از دشمنی و اقدامات ددمنشانه‌ای همچون ترور و از بین بردن نیروهای ارزشی خود نداریم؛ بنابراین محکم و استوار در برابر این دشمن ایستاده‌ایم.

این گونه حوادث حاصل شیطنت‌های آمریکا و هم‌پیمانانش است

حجت‌الاسلام نکونام این گونه حوادث را حاصل شیطنت‌های آمریکا و هم پیمانانش دانست و گفت: دشمنان با هدف از بین بردن انقلاب و به‌منظور تضعیف جبهه مقاومت در جهان به دست به چنین اقدامات خصمانه و ددمنشانه می‌زند.

وی مقاومت و ایستادگی را رمز پیروزی بر دشمنان و استکبار دانست و با تأکید بر لزوم حفظ وحدت و انسجام ملی گفت: دشمن به اشکال مختلف در تلاش برای  ضربه‌زدن به این انقلاب و ارزش‌های اسلامی است و از هیچ اقدامی برای رسیدن به این خواسته شیطانی خود دریغ نخواهد کرد.

وی با بیان اینکه دشمن برای ضربه‌زدن و گرفتن هویت، ارزش‌ها و معارف اسلامی به میدان مبارزه آمده است، افزود: دشمن با هدف ضربه‌زدن به اصول و پایه‌های انقلاب، به‌دنبال ایجاد تفرقه‌انگیزی و جدا کردن مردم از ارزش‌های دینی و اسلامی است اما ملت ایران با مقاومت و ایستادگی بر اصول و ارزش‌ها پافشاری خواهد کرد.

دشمنان، امت اسلامی ایران را از چه می‌ترسانند؟

امام جمعه شهرکرد با طرح این سؤال که دشمنان ملت ایران را از چه می‌ترسانند؟ گفت: مردم ما با تسمک به راه اهل بیت(ع) و پشتیبانی از ولایت فقیه محکم و استوار در پای ارزش‌ها و آرمان‌های اسلامی خود ایستاده‌اند و این اقدامات هیچ ترسی در دل آن‌ها راه نخواهد داد.

وی نصرت و پیروزی نهایی را از آن اهل ایمان دانست و با اشاره به آیه 7 سوره محمد که می‌فرماید: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرْکُمْ وَیُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ؛ اى کسانى که ایمان آورده‌‏اید اگر خدا را یارى کنید یاریتان مى‏‌کند و گام‌هایتان را استوار مى‌‏دارد»، گفت: هر کس در مسیر الهی قرار گیرد و جان خودش را در راه اسلام فدا کند به یقین خدا یاری‌گر او خواهد بود.

حجت‌الاسلام نکونام با بیان اینکه راه شهادت و کشته شدن در راه خداوند متعال در این نظام ادامه دارد، گفت: این شهیدان در راه خدمت صادقانه و کمک به همنوعان جان خودشان را فدا کرده‌اند و به‌طور قطع شهادت در راه خدا هیچ‌گونه مرز، جایگاه و شغلی را نمی‌شناسد.

وی صبر و مقاومت خانواده معظم شهدای حادثه تروریستی عراق به‌ویژه دو خانواده شهیدان شهیدان محمدرضا کیوانی و علی شیخ‌نژاد را تحسین برانگیز و بی‌بدیل دانست و گفت: خانواده شهدا حادثه تروریستی عراق برای دیدار فرزندان خود انتظار و سختی‌های فراوانی را تحمل کرده‌اند که باید به آنان تبریک و تسلیت گفت.

به گزارش ایکنا، پیکر شهیدان محمدرضا کیوانی فرزند نصرالله و علی شیخ‌نژاد فرزند حفیظ الله پس از تشییع در مرکز استان به زادگاهشان، شهر هفشجان برای خاکسپاری انتقال داده شد.