به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) دارای فعالیتهای شاخص در حوزههای آموزش عمومی و تخصصی است که هماکنون توانسته 30 حافظ کل نهجالبلاغه، بیشاز 40 حافظ کل قرآن و بیشاز 300 نفر حافظ قسمتهایی از قرآن و نهجالبلاغه را در کارنامه خود قرار دهد.
همزمان با برگزاری مسابقات قرآن اوقاف، تعدادی از مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) حضور یافتند که پس از اعلام نتایج در مرحله استانی امیرکریم طاهری و محمدجواد دانشمند حائز رتبههای برتر شدند.
درخشش دو حافظ قرآن مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) در مسابقات استانی اوقاف
طاهری، حافظ کل قرآن کریم از مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) کاشان با حضور در مرحله استانی سی و ششمین دوره مسابقات قرآنی اوقاف در بخش شکوفهها، موفق به کسب رتبه دوم حفظ کل قرآن استان اصفهان شد، تا بدین ترتیب به مرحله کشوری این مسابقات راه پیدا کرد.
این نوجوان کاشانی از قرآنآموزان مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) است که حفظ قرآن خود را در 12 سالگی و در قالب طرح یکساله سال تحفیظی 92-91 از مهرماه سال 91 آغاز که در آستانه ماه مبارک رمضان 92 پس از گذشت 10ماه، حافظ کل قرآن کریم شده بود.
این حافظ کل قرآن پیش از این در بخش حفظ 30 جزء قرآن کریم آقایان موفق به کسب رتبه اول شهرستان شده بود که بدین ترتیب به مرحله استانی این مسابقات راه پیدا کرد؛ محمدجواد دانشمند حافظ 25 جزء قرآن کریم از این مؤسسه که در بخش حفظ 20 جزء قرآن موفق به کسب رتبه اول شهرستان شده بود و بدین ترتیب به مرحله استانی این مسابقات راه پیدا کرده بود در مرحله استانی در این رشته رتبه چهارم را کسب کرد.
ناگفته نماند که 255 نفر از علاقهمندان به قرآن در سی و ششمین دوره مسابقات قرآنی مرحله استانی شکوفههای اداره کل اوقاف و امور خیریه با یکدیگر به رقابت پرداختند که این مرحله از مسابقات در رشتههای قرائت، ترتیل، حفظ و اذان تشکیل شد؛ باید گفت این مسابقات 24 بهمنماه در محل آستان مقدس امامزاده سید محمد وحید(ع) برگزار شد.
آشنایی با فاطمه کریمی؛ حافظ کل قرآن
و امّا فاطمه کریمی؛ وی از حافظان کل قرآن کریم است که در قالب کلاسهای آموزشی مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان به حفظ قرآن پرداخته است؛ به گفته کریمی نخستین کاری که باید در سطح جامعه بهصورت کاربردی اجرایی شود، تبلیغات مؤثر توسط رسانههای ملی و دیگر گروههای خبری است.
وی با تأکید بر فرهنگسازی در حوزه قرآن کریم اظهار کرد: لازم است تا حمایت از مجموعهها و مؤسسات قرآنی در زمینه تربیت حافظان صورت گیرد؛ یک حافظ قرآن باید بتواند تا آنجا که پتانسیل دارد ادامه دهد و این مستلزم حمایت مسئولان و همچنین جامعه حافظان قرآن خواهد بود.
این حافظ کل قرآن متولد سال 1366 بوده و تا پایه سوم راهنمایی تحصیل کرده است که هدف اصلی خود را از ورود به حفظ قرآن علاقه قلبی به آشنا شدن با معانی و تفاسیر و معنویت آیات الهی میداند.
کریمی با توجه به اینکه هماکنون بهعنوان یکی از مربیان قرآن فعالیت دارد، گفت: حافظان قرآن علاوه بر آشنایی با قرآن به ارتقای سطح دانش خود در زمینههای نهجالبلاغه بپردازند.
وی در پایان با اشاره به آیات 155 و 156 سوره بقره اظهار کرد: «وَلَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَیْءٍ مِّنَ الْخَوفْ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِینَ الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِیبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعونَ»، « و قطعا شما را به چیزى از [قبیل] ترس و گرسنگى و کاهشى در اموال و جانها و محصولات میآزماییم و مژده ده شکیبایان را؛ کسانى که چون مصیبتى به آنان برسد مىگویند ما از آن خدا هستیم و به سوى او باز میگردیم».
ناگفته نماند این مؤسسه قرآنی برای فتح قلههای بلند قرآن، عترت و نهجالبلاغه تصمیم دارد که با برخورداری بیشتر از مشاوره، راهنمایی و مساعدت علماء، اساتید، مسئولان، خیّرین، خادمان و حامیان قرآن و عترت گامهای بلندتری را در این زمینه بردارد.