صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۷۶۷۵
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۱
ماموستا بیضاوی:

گروه اجتماعی: امام جمعه اهل سنت ارومیه گفت: تحریف فرهنگ دینی و تضعیف بینان‌های اخلاقی به‌ویژه ‌میان نسل جوان و خانواده‌ها راهبرد جنگ نرم دشمن در مقابله با ارزش‌های انقلاب اسلامی است.

ماموستا بیضاوی، امام جمعه اهل سنت ارومیه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: تضعیف بنیان‌های فرهنگی و اخلاقی جامعه هد‌ف اصلی دشمنان در راهبرد جنگ نرم علیه فرهنگ ایرانی و اسلامی است.

وی افزود: دشمنان نظام اسلامی وقتی به این نتیجه رسیدند که توان مقابله نظامی با ایران اسلامی را ندارند به راهبرد جنگ نرم و تحریف ریشه‌های فرهنگی متوسل شدند.

این مقام مسئول اظهار کرد: رسانه‌ها می‌توانند با تولید و پخش برنامه‌هایی که بیانگر فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی باشد نقش مهمی در مقابله جدی با جنگ نرم دشمنان داشته باشند.

بیضاوی جدا کردن مردم از ولایت، دولت و ایجاد فاصله میان ملت و آرمان‌های انقلاب را از دیگر اهداف دشمنان در جنگ نرم برشمرد و اضافه کرد: باید آحاد مختلف مردم را نسبت به لایه‌های پنهان هجمه‌های فرهنگی دشمنان آگاه کنیم و این آگاه‌سازی رسالت رسانه ملی است.

امام جمعه اهل سنت ارومیه تصریح کرد: مصون‌سازی مردم در برابر شبیخون فرهنگی به‌ویژه نسل جوان جامعه نیازمند ارائه الگوهای عملی فرهنگی است که ریشه در اعتقادات مذهبی دارد.