صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۷۹۶۲
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۸
سرهنگ ادیبی عنوان کرد:

گروه جهاد و حماسه: دبیر ستاد مرکزی راهیان نور با بیان اینکه راهیان نور به عنوان سدی محکم در برابر تهدیدات فرهنگی و جنگ نرم دشمن است، افزود: زائران با حضور در این اردوها، چگونگی زندگی اسلامی راآموخته و پس از برگشتن به شهر خود، پایه‌گذار ترویج این ارزش‌ها در جامعه می‌شوند.

سرهنگ نادر ادیبی، دبیر ستاد مرکزی راهیان نور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به آغاز اعزام خادمان نور از دوم اسفندماه، گفت: امسال قریب به 20 هزار خادم در قرارگاه و مراکز اسکان به فعالیت خواهند پرداخت. این خادمان کاملاً افتخاری بوده و طی فراخوانی که از سوی ستاد مرکزی راهیان نور اعلام شده بود ثبت نام کرده و بعد از طی مراحل اولیه، از دوم اسفندماه به محل خدمت خود اعزام شدند.

ترویج مقاومت در راهیان‌نور

وی ادامه داد: در 8 سال دفاع مقدس، جوانان توانستند در مقابل استکبار ایستادگی و درس مقاومت را به جهانیان صادر کنند. امروز نیز راهیان نور با هدف ارج نهادن به آن ایستادگی و ترویج ارزش‌های ایثار و شهادت عمل می‌کنند. حضور گسترده اقشار مختلف مردم، در تمام سنین و جای جای ایران در این اردوها نشان می‌دهد که یاد و خاطره سال‌های ایستادگی ملت همچنان پا برجاست.

حفظ ایمنی زائران در اولویت قرار دارد

سرهنگ ادیبی با تأکید بر اینکه حفظ ایمنی و امنیت زائران مناطق عملیاتی، اولویت کاری ستاد مرکزی است، تشریح کرد: با توجه به تمهیداتی که اندیشیده شد و به لطف خدای متعال در سال گذشته هیچ حادثه‌ای راهیان نور را مورد هجمه قرار نداد. این در حالی است که چندی پیش خانواده‌ها با خودروهای شخصی نیز در این مناطق حضور می‌یافتند که این کار را بسیار پیچیده کرده بود، اما به حول و قوه الهی هیچ حادثه دلخراشی در این اردوها رخ نداد.

وی افزود: پیش از این راهیان‌نور تنها در جنوب کشور برگزار می‌شد، اما امروزه با توجه به حجم گسترده استقبال از این اردوها همچنین با توجه به اینکه مناطق عملیاتی ایران از شمالغرب تا سواحل خلیج فارس امتداد داشته است،  پنج استان مرزی کشور در شمال و شمال‌غرب و جنوب کشور به عنوان محور راهیان نور مطرح شده‌اند و در فواصل مختلف، زائران در این مناطق حضور می‌یابند.

ترویج سبک زندگی اسلامی

سرهنگ ادیبی، ترویج سبک زندگی اسلامی با تأکید بر زندگی شهیدان را هدف اصلی برگزاری این اردوها دانست و بیان کرد: راهیان نور به عنوان سدی محکم در برابر تهدیدات فرهنگی و جنگ نرم دشمن به شمار می‌آید. زائران با حضور در این اردوها به واقعیت‌های دفاع مقدس پی برده و چگونگی زندگی سعادتمند را یاد می‌گیرند و پس از برگشتن به شهر خود، پایه‌گذار ترویج این ارزش‌ها در جامعه می‌شوند.

وی اظهار کرد: در این اردوها برنامه‌های ویژه‌ای برای بانوان و کودکان در نظر گرفته شده است. همچنین نمایشگاهی برای استفاده کودکان در شهر خرمشهر برپا شده. « سنگر حجاب» ویژه برنامه‌ای است که برای بانوان تعبیه شده که با حضور در مناطق عملیاتی از آن بهره‌مند می‌شوند.

حمایت از مؤسسات فرهنگی مردم‌نهاد فعال در حوزه راهیان

دبیر ستاد مرکزی راهیان‌نور همچنین با اشاره به فعالیت سازما‌ن‌های مردم‌نهاد در زمینه راهیان‌نور، تصریح کرد: مؤسسات فرهنگی و هنری مردم‌نهادی که در زمینه اردوهای راهیان‌نور فعال باشند، مورد حمایت قرار می‌گیرند.