علی عیسیزادگان، مدرس دانشگاه ارومیه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، عنوان کرد: برخی اتفاقاتی که در حال حاضر در زندگی انسان روی میدهد حتی به 20 سال گذشته برمیگردد و برای همین برخی مسائلی که در زندگی زناشویی مانند خیانت اتفاق میافتد، ریشه در گذشته فرد دارد.
وی افزود: برای مثال والدین در زمان کودکی به فرزند خود واکسن فلج اطفال تزریق میکنند تا در بزرگسالی از فلج شدن وی جلوگیری شود بنابراین یک واکسن به نام واکسن فلج اخلاق نیز لازم است که تزریقی نیست بلکه نیازمند آموزش است.
وی ادامه داد: یعنی والدین باید بر روی تفکر کودک خود کار کرده و الگوی مناسبی برای فرزند خود باشند بنابراین نحوه برخورد والدین با جنس مخالف و نامحرم بر روی فرزند تأثیر میگذارد چون فرزندان تعهد، مسئولیت، انصاف و احترام متقابل والدین را در حریم خانواده آموزش دیده و این موارد به آنها ریشه و شخصیت میبخشد.
عیسیزادگان ابراز کرد: پس تنها راه موفقیت در هجمههای فرهنگی و مبارزه با مسئله خیانت، تحکیم بنیان خانواده است و در همین راستا کودکی که در بیمارستان به دنیا آمده و بهعنوان نوزاد به پدران و مادران تحویل داده میشود، عروس و دامادهای آینده هستند پس باید آنها را مبتنی بر مبانی دینی، اعتقادی، اسلامی و بشردوستانه تربیت کرد.
به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه ارومیه، والدین باید به فرزندان خود آموزش دهند که اگر بر ذهن، هوش، احساسات، هیجانات و حتی بدن خود مدیریت داشته باشند میتوانند موفقیتهای بسیاری کسب کنند.
وی تأکید کرد: مسئله خیانت ربطی به جنسیت افراد ندارد چون سیستمهای ماهوارهای بر روی هر دو جنس مونث و مذکر تأثیر مخرب میگذارد چراکه برخی سریالهای ماهوارهای، زن و مرد متأهل را تشویق به تجربه کردن خیانت میکنند.
این مدرس دانشگاه اظهار کرد: پس باید رسانه ملی یعنی صدا و سیما توجه خاصی به مسئله خیانت داشته باشد چون دشمنان برنامهریزی گستردهای در سست کردن بنیان خانوادهها آغاز کرده و قصد دارند در وهله نخست با آسیب زدن به زنان و مادران، بنیان خانوادهها را سست کنند.