صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۸۵۷۰
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۲
برگزیده یازدهمین همایش بانوان قرآن‌پژوه:

گروه فعالیت‌های قرآنی: فریبا ضرغامی، روایت داستان‌های قرآنی توسط مادر در دوران کودکی را عامل ایجاد علاقه برای حفظ این کتاب آسمانی عنوان کرد:

فریبا ضرغامی، حافظ قرآن کریم و از برگزیدگان یازدهمین همایش بانوان قرآن‌پژوه، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ضمن معرفی خود عنوان کرد: من متولد شهرستان نورآباد ممسنی در استان فارس هستم. 23 ساله و دانشجوی رشته ادبیات فارسی در دانشگاه کازرون هستم و از کودکی علاقه‌مند به حفظ قرآن کریم  بودم.
وی تصریح کرد: من 4 ساله بودم که مادرم آیه‌های کوچک قرآن کریم را برای من تکرار می‌کرد و آنها را در قالب قصه‌ قبل از خواب برای من تعریف می‌کرد. من در تمامی دوران ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان در مسابقات قرآن شرکت می‌کردم و از اول دبیرستان وارد موسسه قرآنی بیت‌الاحزان شدم و حفظ قرآن کریم را به صورت تخصصی آغاز کردم.

حفظ قرآن همراه با تحصیل

این حافظ روشندل قرآن کریم ادامه داد: من حفظ قرآن را به همراه درس خواندن ادامه دادم و مرخصی تحصیلی نگرفتم. معدل من در دبیستان بالای 19.5 بود و حفظ قرآن به درسم لطمه‌ای وارد نکرد. حفظ قرآن یک سال و نیم به طول کشید و از سوم دبیرستان در مسابقات مختلف شرکت کردم تا سبب تشویق دوستانم شود.
ضرغامی بیان کرد: من هم اکنون در مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان تدریس می‌کنم. در دانشگاه نیز تلاش کردم که علاوه بر برپایی کلاس‌های قرآنی، حفظ قرآن کریم را نیز به دانشجویان تعلیم دهم. حفظ قرآن در دانشگاه امری دشواراست اما با تشویق دانشجویان می‌توان به این هدف متعالی دست یافت.

یک سال و نیم، زمان مناسب برای حفظ بزرگسالان

وی درمورد شیوه حفظ قرآن برای کودکان یادآور شد: حفظ قرآن برای کودکان باید به مرور صورت گیرد و البته در روند حفظ خیلی هم فاصله نیفتد. برای بزرگسالان این روند باید فشرده‌تر باشد و اگر بین حفظ قرآن فاصله ایجاد شود باعث دلسردی آنها می‌شود. در حالت کلی زمان یک سال و نیم برای حفظ قرآن بزرگسالان زمان مناسبی است.
این حافظ روشندل قرآن کریم افزود: در ابتدا که من برای مسابقات آموزش و پرورش آماده می‌شدم، خودم به تنهایی و بر پایه تکرار، حفظ می‌کردم و بعدها به صورت حرفه‌ای و زیر نظر استاد سمیه شاهسونی حفظ قرآن را دنبال کردم. در اینجا من باید از زحمات همه اساتید به خصوص حجت‌الاسلام والمسلمین شاهسونی، مدیر موسسه قرآنی بیت‌الاحزان تشکر کنم.
وی ضمن تأکید بر استقبال دانشجویان از کلاس‌های قرآنی خاطرنشان کرد: با فرهنگ‌سازی و ایجاد برنامه‌های تشویقی و تبیین اینکه کلاس‌های قرآنی چه فوائدی برای فرد به همراه دارد، شاهد این خواهیم بود که تعداد بیشتری از دانشجویان به سمت کلاس‌های قرآنی در دانشگاه جذب می‌شوند.
نفر برتر یازدهمین همایش بانوان قرآن‌پژوه درباره عامل موفقیت خود گفت: توکل بر خداوند متعال در وهله اول و عنایت حضرت فاطمه زهرا(س) به من و تحصیل در مؤسسه بیت‌الاحزان و زحمات مادرم از عوامل موفقیت من در این عرصه است. قرآن کریم زندگی دنیا و آخرت انسان را سعادتمند می‌کند.