صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۸۹۴۳
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۷

گروه اجتماعی: مدیر مرکز تخصصی الزهرای ارومیه گفت: بهره‌گیری از منابع غنی دینی برای پاسخ به شبهات و مطالبات جامعه از ضرورت‌های تبلیغ در عرصه فضای سایبری است.

حجت‌الاسلام محمدرضا غنی‌زاده، مدیر مرکز تخصصی الزهرای ارومیه در گفت‌‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: امروز حجم وسیع هجمه‌های دشمنان علیه فرهنگ ناب اسلامی می‌طلبد که مبلغان دینی با تمام توان، تخصص و تعهد  خود وارد این عرصه شوند.
وی افزود: امروزه دشمن در سطح عظیمی از رسانه‌ها نفوذ کرده، ما نیز باید در این عرصه گام‌های جدی در جهت جلوگیری و مقابله با توطئه رسانه‌ای برداریم لذا همه عرصه‌ها همچون جبهه‌های جنگ علیه استکبار نیاز به جوانان نخبه و متدین دارد تا از موقعیت‌ها به نفع اسلام و مسلمین دفاع  صیانت کنند.
حجت‌الاسلام غنی‌زاده ادامه داد: انتشار اخبار و نظرات در فضای سایبری به‌لحاظ سرعت و قدرت فراگیری در جذب مخاطب از لحاظ اقناع و تأثیر بر نگرش‌ها جایگاه‌ها مهم‌تری نسبت به سایر شیوه‌های تبلیغاتی دارد.
وی همچنین ادامه داد: ایجاد فضای صمیمی و البته کارشناسی شده توسط اندیشمندان دینی و علما در ارائه مطالب و مفاهیم دینی می‌تواند عامل مؤثری برای حفظ مخاطب و جذب قشر جوان و نوجوان به‌سمت آموزه‌ها و معارف دینی باشد.
این مقام مسئول با اشاره به نقش خطیر و مهم حوزه‌های علمیه در هدایت و طراحی فضای سایبری به‌عنوان محیط هدایتگر و سازنده تبلیغ دین اظهار کرد: کسانی می‌توانند در این وادی گام بردارند که به عمق و ریشه این علم الهی پی برده و کام خود را با آن گوارا ساخته باشند.
مدیر مرکز تخصصی الزهرای ارومیه اضافه کرد: هماهنگی میان حوزه‌های علمیه، روشنفکران متدین و همچنین متخصصان فعالیت‌های مرتبط با فضای سایبری می‌توانند در ارائه عمیق مفاهیم اصیل دینی مؤثر باشد.

حجت‌الاسلام غنی‌زاده متذکر شد: گاهی اوقات بیان ناقص مطلبی ناخواسته به ضرر دین تمام می شود و به‌لحاظ ظرافت تبلیغ دین باید اتاق‌های فکر در این راستا تشکیل شود.