صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۹۹۸۱
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۱

گرو فعالیت‌های قرآنی: سریال تلویزیونی «جابربن حیان» از جمعه، 9 اسفندماه جایگزین سریال «عبور از مه» در شبکه قرآن و معارف سیما می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، پخش سریال تلویزیونی «عبور از مه» پنجشنبه، هشتم اسفندماه در شبکه قرآن و معارف سیما به پایان می‌رسد که با پایان یافتن پخش این سریال تلویزیونی، سریال «جابربن حیان» از جمعه، 9 اسفندماه جایگزین این سریال تلویزیونی در این شبکه می‌شود.
بر اساس این گزارش، داستان سریال تلویزیونی «جابربن حیان» درباره زندگی جابربن حیان یکی از شاگردان بزرگ امام جعفر صادق(ع) است که گوشه‌هایی از زندگی پرفراز و نشیب این دانشمند را به تصویر می‌کشد.
حاشیه روایت داستان «جابربن حیان» قصه عشق راهزنی به نام زبیر به دختری به اسم دلفا را روایت می‌کند که کشمکش‌های داستانی و جذابیت‌های کار را بیشتر می‌کند.
حسن جوهرچی، عنایت بخشی، عنایت شفیعی، انوشیروان ارجمند، سودابه بیضایی، علی رام‌نورانی، کاظم افرندنیا، حسین توشه، حسن اسدی، صدرالدین حجازی، علی جاویدفر، عزیز هنرآموز، رحیم عرب‌امینی، سعید عرب، بابک والی و اکبر عبدی از بازیگرانی هستند که در این سریال تلویزیونی به ایفای نقش پرداخته‌اند.
یادآور می‌شود، پخش سریال تلویزیونی «جابربن حیان» از جمعه، 9 اسفندماه ساعت 13 در شبکه قرآن و معارف سیما آغاز می‌شود و هر روز در همین ساعت پخش خواهد شد.