صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۰۵۱۹
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۰

گروه فعالیت‌های قرآنی: نماینده مؤسسات قرآنی شمال آذربایجان غربی گفت: ایجاد و تقویت زمینه‌های تربیت نخبه در رشته‌های مختلف قرآنی که بتوانند در عرصه‌های ملی و بین‌المللی برای استان افتخار‌آفرینی کنند از مطالبات جدی جامعه قرآنی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، منصور اکبری، مدیر مسئول مؤسسه قرآنی «کلام وحی» خوی به نمایندگی از مؤسسات قرآنی شمال آذربایجان غربی امروز، هفتم اسفند در دیدار استاندار با مدیران مؤسسات قرآنی استان که در سالن آمفی تئاتر استانداری برگزار شد، با تشریح مطالبات و مشکلات فعالان قرآنی اظهار کرد: رونق و توسعه فعالیت‌های قرآنی در استان بدون حماتی مادی و معنوی مسئولان استانی ابتر می‌ماند.
وی انتصاب مشاور قرآنی استاندار را یکی از خواسته‌های جدی جامعه قرآنی استان دانست که بتوانند از طریق مشکلات و مطالبات خود را به مسئولان انتقال داده و تحقق آن را پیگیری کنند.
اکبری با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر معاف بودن مؤسسات قرآنی از پرداخت بهای آب، برق و گاز ‌گفت: در حال حاضر تنها مؤسسات فعال در مرکز استان از پرداخت بهای آب، برق و گاز مصرفی معاف هستند و این مصوبه در شهرستان‌ها اجرا نمی‌شود.

برگزاری همایش سالانه تجلیل از نخبگان قرآنی استان
نماینده مؤسسات قرآنی شمال آذربایجان غربی، برگزاری همایش سالانه تجلیل از اساتید، نخبگان و نام‌آوران عرصه‌‌های بین‌المللی، کشوری و استانی، ایجاد زمینه‌های نخبه‌پروری قرآنی با تقویت حمایت مراکز برای تربیت افراد نخبه، کمک به مؤسسات در راستای  تحقق بخشیدن به منویات مقام معظم رهبری در‌خصوص اجرای طرح تربیت 10 میلیون حافظ قرآن، راه‌اندازی دفتر تبلیغات اسلامی در شهرستان‌هایی که فاقد دفتر نمایندگی تبلغیات اسلامی هستند را از جمله مطالبات مؤسسات قرآنی شمال استان ذکر کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 90 درصد مؤسسات قرآنی استان به صورت اجاره‌ای فعالیت می‌کنند، گفت: این مؤسسات نه تنها از پرداخت اجاره‌بها معاف نیستند بلکه دریافت مالیات از سوی سازمان امور مالیاتی نیز پیش از پیش بر مشکلات این جامعه اضافه کرده است.
اکبری اظهار کرد: استانداری می‌تواند دوره‌های آموزش ضمن خدمت کارکنان دستگاه‌های دولتی را به مؤسسات قرآنی محول کند تا از این طریق مراکز قرآنی بتوانند حداقل بخشی از هزینه‌های جاری خود را پوشش دهند.
مدیر مسئول موسسه قرآنی «کلام وحی» بر ضرورت حمایت از پژوهش‌های قرآنی برای تربیت متفکران متعهد و متخصص برای مقابله با هجمه‌های فرهنگی و جلوگیری از ورود فرهنگ بیگانه و منحرف غرب از سوی متولیان استانی تأکید کرد.