صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۱۴۹۱
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۲

گروه اجتماعی: نخستین بخش نسخ خطی و چاپ سنگی کتابخانه های عمومی استان در کتابخانه مولوی شهرکرد گشایش یافت.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، خدابخش مرادی، معاون سیاسی امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری 10 اسفندماه در  آئین افتتاح این بخش، ایجاد چنین بخش هایی را زمینه  ساز توجه بیشتر به آثار تاریخی عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: کتابخانه های عمومی می توانند از این بخش ها برای جمع آوری و نگهداری کتاب های تاریخی و ارزشمند استفاده کنند.

به گفته وی، با توجه به اینکه این کتاب های کم یاب دارای نوشته های ارزشمندی هستند، باید به صورت عکس در اختیار علاقه مندان قرار بگیرند.

بهروز صادقی، مدیرکل کتابخانه های استان هم با اشاره به اینکه هدف نخست از ایجاد این بخش حفظ و نگهداری کتاب های تاریخی است، گفت: این کتاب ها برای ماندگاری بیشتر به وسیله متخصصان میراث فرهنگی، ترمیم خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: در این بخش بیش از 150 کتاب تاریخی و چاپ سنگی از دوره نخست اسلام تا پایان پهلوی دوم نگهداری می شود.

صادقی با بیان اینکه ارزش ریالی این آثار ارزش گذاری نشده است، تصریح کرد: نفیس ترین این آثار یک جلد قران آب طلا است.