صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۱۶۴۱
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۹
با حضور حداد عادل:

شعب خارجی: نشست «چالش‌ها و فرصت‌های زبان و ادب فارسی» به منظور دستیابی به راهکارهای نوین در راستای اعتلای زبان فارسی در هند، با حضور غلامعلی حداد عادل، رئیس بنیاد سعدی، امروز، 11 اردیبهشت‌ماه، در دهلی نو برگزارمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه شرق آسیا،  در این نشست  که از سوی خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو برگزار خواهد شد، اساتید زبان و ادب فارسی دانشگاه‌های شهر دهلی و روسای گروه‌های‌ فارسی دانشگاه‌های علیگر، هندویی بنارس، پنجاب، لکهنو و گرونانک حضور خواهند داشت.

استادان و پژوهشگران شرکت‌کننده در این نشست  درباره چالش‌ها و فرصت‌های زبان و ادبیات فارسی در هند و راهکارهای نوین در راستای اعتلای این زبان گفت‌وگو و تبادل نظر می‌کنند.

گفتنی است؛ در حاشیه این نشست از جلد چهارم  فرهنگ «تحقیق الاصطلاحات و تنویر انقلاب» که به چهار زبان فارسی، هندی ، اردو و انگلیسی زیر نظر خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو تدوین شده و از سوی انتشارات بین المللی الهدی وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به چاپ رسیده، رونمایی خواهد شد.