صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۱۹۷۰
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۱

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزش قرآن ویژه دانش‌آموزان به‌مدت سه روز در هفته در دارالقرآن ساوه برگزار می‌شود.

عبدالرضا خالقی، مدیر دارالقرآن ساوه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برگزاری این دوره آموزشی، گفت: دوره آموزش قرآن ویژه دانش‌آموزان به‌مدت سه روز در هفته در نوبت بعدازظهر با حضور 250 قرآن‌آموز در دارالقرآن ساوه برگزار می‌شود.
وی اظهار کرد: این دوره‌های آموزشی در رشته‌های روخوانی و روانخوانی، حفظ، ترجمه و مفاهیم و تجوید قرآن ویژه قرآن‌آموزان در مقاطع ابتدایی، راهنمایی و متوسطه برگزار می‌شود.
خالقی عنوان کرد: کلاس‌های آموزشی این دوره به‌صورت رایگان برگزار می‌شود و علاوه بر کلاس‌های آموزش قرآن، برگزاری کلاس‌های فرهنگی، ورزشی و هنری در دستور کار این مرکز قرآنی قرار دارد.
مدیر دارالقرآن ساوه خاطرنشان کرد: در پایان این دوره‌های آموزشی که به‌مدت سه ماه برگزار می‌شود، از قرآن‌آموزان آزمون به‌عمل می‌آید و به برترین‌ها مدارک معتبر از سوی آموزش و پرورش اعطاء می‌شود.