صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۲۱۹۶
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۵
حجت‌الاسلام حشمتی:

گروه سیاسی: معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: رهبران جهان اسلام که مورد علاقه و حمایت ملت‌های اسلامی هستند با رفتار و عملکرد خود باید به جهانیان نشان دهند که تکفیری‌ها مورد نفرت قاطبه امت اسلامی هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به جنایت‌های تکفیری‌ها در منطقه گفت: رهبران، نخبگان، متفکران جهان اسلام و شخصیت‌های تأثیرگذاراسلامی همه قطعاً با کشتار مسلمانان به دست تکفیری‌ها مخالفت می‌کنند.

وی افزود: استدلال‌های قرآنی در زمینه رحمانیت دین اسلام مشهود و روشن است و هیچ گاه شخصیت‌های اسلامی از حرکت‌های قساوت‌آمیز تکفیری‌ها حمایت نکرده‌اند.

لزوم ایجاد یک موج گسترده علیه تکفیریها
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: باید موجی گسترده ایجاد شود و شخصیت‌های تأثیرگذاراسلامی علیه این حرکت انحرافی و افراطی که می‌خواهد تبلیغ اسلام ناب محمدی(ص) در جهان را متوقف کند، مقابله کنند.

حجت‌الاسلام حشمتی با بیان اینکه صهیونیست‌ها در تجهیز تکفیری‌ها نقش دارند، گفت: صهیونیست‌ها هدفمند و برای محو ارزش‌های اسلامی به این حرکت روی آورده‌اند و باید جهان اسلام را متوجه ریشه شکل گیری تکفیری‌ها کنیم تا علیه بانیان و نیز تفکر تکفیری موضع قاطع بگیرند.

وی افزود: شاید اکنون نیاز به پژوهش، تحقیق و .. برای اثبات حقانیت اسلام و باطل بودن تکفیری‌ها نداشته باشیم؛ رهبران جهان اسلام که مورد علاقه و حمایت ملت‌های اسلامی هستند با رفتار و عملکرد خود باید به جهانیان نشان دهند که تکفیری‌ها مورد نفرت قاطبه امت اسلامی هستند.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان این گفت‌و‌گو اظهار کرد: شخصیت‌های جهان اسلام توطئه رژیم صهیونیستی در تجهیز تکفیری‌ها را برای ملت‌ها تبیین کنند.