صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۳۶۳۷
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۱
استاندار آذربایجان غربی:

گروه اجتماعی: استاندار آذربایجان غربی گفت: دشمنان درصدد ایجاد اختلاف و تفرقه افکنی در جامعه ما هستند و به همین دلیل حفظ و گسترش مناسبات اجتماعی و فرهنگی اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی از شاخصه‌های اصلی ارتقای وحدت ملی در جامعه است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، قربانعلی سعادت استاندار آذربایجان غربی امروز 14 اسفند در دیدار با گریگور چیفت چیان خلیفه کل ارامنه آذربایجان افزود: دولت یازدهم این موضوع را در دستور کار خود قرار داده به طوری که رعایت حقوق اقلیت‌های دینی و مذهبی مورد تاکید رییس جمهوری و دولت است.
وی اظهار کرد: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز بر رعایت حقوق اقلیت‌های دینی و مذهبی و زندگی مسالمت آمیز در جامعه تاکید دارد و این موضوع در نظام اسلامی به رسمیت شناخته شده است.
استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: سابقه زندگی مسالت آمیز میان مسلمانان و اقلیت‌های دینی و مذهبی در ایران به خصوص در آذربایجان غربی بسیار طولانی است.
سعادت ادامه داد: نظام مقدس جمهوری اسلامی، تمام آحاد جامعه اعم از مسلمان، مسیحی، آشوری و سایر اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی را شهروند خود می‌داند و هیچ گونه تبعیض و رفتار ناعادلانه را در این خصوص قبول نمی‌کند.
وی با اشاره به وجود مراکز مذهبی اقلیت‌های دینی و کلیساهای متعدد در استان گفت: برخی از این کلیساها مانند کلیسای طاطاووس مقدس و قره کلیسا از قدمت بسیار دیرینه ای برخوردارند و جزو میراث فرهنگی مهم کشور هستند.
استاندار آذربایجان غربی اظهار کرد: دشمنان درصدد ایجاد اختلاف و تفرقه افکنی در جامعه ما هستند و به همین دلیل حفظ و گسترش مناسبات اجتماعی و فرهنگی اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی و همچنین ارتقای وحدت و همدلی و همبستگی در جامعه از مهم‌ترین مسائل مورد توجه در استان است.