صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۴۲۰۳
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۲
نرگس دلیری مطرح کرد:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: یکی از حافظان قرآن معتقد است که با فعالیت گروهی مؤسسات و رسانه‌های جمعی می‌توان جهت احیای جامعه قرآنی فعالیت بسزایی داشت که اتفاق این مهم به انس بیشتر با قرآن منجر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، نرگس دلیری، از حافظان قرآن مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) متولد 1353 است و با تلاش و پشتکار و همچنین برنامه‌ریزی در طرح 6 ساله حفظ قرآن کریم توانسته به‌مدت 6 سال کل قرآن را حفظ کند.

وی آشنایی با کلام الهی و فهم این موضوع که خداوند از بندگان خود چه انتظاری دارد تا در کنار حفظ و فهم کلام الهی، هر چه بیشتر بتواند عامل به قرآن شود را انگیزه و هدف اصلی خود از ورود به حفظ قرآن می‌داند.
این حافظ کل قرآن کریم با اشاره به فرازی از آیه 87 سوره نساء «... وَمَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللّهِ حَدِیثًا» اظهار کرد: باید به عموم مردم، اطمینان به خدا را بیشتر کنیم و لذت قرآن را بیشتر به آنان بچشانیم تا این موضوع فهم عمومی شود که لذت‌های گناه همه سراب و دروغین هستند و خدا از همه راستگوتر است.
دلیری علاوه بر شرکت در طرح 6 ساله حفظ قرآن کریم از سال 1386 با مربیگری فاطه کریمی دوره تربیت مربی روان خوانی و تجوید را گذرانده است و هم‌اکنون مربی کلاس تجوید و حفظ قرآن کریم با حضور 15 قرآن‌آموز است.
این حافظ کل قرآن کریم با تأکید بر ضرورت توسعه فرهنگ قرآنی عنوان کرد: در ترویج قرآن و احیای جامعه قرآنی باید همه دست به دست هم دهند؛ فعالیت فردی به تنهایی تأثیرگذار نیست، بدین دلیل که قرآن معجزه‌ای الهی است که باید نهایت تلاش خود را تا حد وسع خویش انجام دهند.
دلیری در رابطه با چگونگی انس بیشتر با قرآن اظهار کرد: در آیه 186 از سوره بقره که پروردگار خطاب به رسول اکرم(ص) می‌فرمایند: «وَإِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَلْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ»، «و هرگاه بندگان من از تو در باره من بپرسند [بگو] من نزدیکم و دعاى دعاکننده را به هنگامى که مرا بخواند اجابت می‌کنم پس [آنان] باید فرمان مرا گردن نهند و به من ایمان آورند باشد که راه یابند».
به گفته وی در حوزه قرآن هر چه کار شود، کم است؛ بنابراین در این حوزه نیاز است تا مؤسسات، مراکز قرآنی غیر دولتی، مسؤلان و سازمان‌های دولتی، مردم و از همه مهم‌تر رسانه‌ها جهت ترویج معارف قرآنی فعالیت سازنده‌ای را داشته باشند.