کاوه مهدوی، بازیگر و کارگردان تئاتر در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: سال گذشته عمده فعالیت من در عرصه بازیگری و کارگردانی تئاتر بیشتر معطوف به آثار ارزشی و دفاع مقدس بود که هم در قالب جشنوارههای «تئاتر مقاومت» و «تئاتر فجر» حضور داشت و هم اجرای عمومی رفت.
وی گفت: توقع یک فعال تئاتری از مسئولان ناچیز است؛ ما به امنیت شغلی و اینکه بتوانیم در سال فعالیت مستمر و مؤثری در عرصه بازیگری، نویسندگی و کارگردانی تئاتر داشته باشیم فکر میکنیم و فرقی هم نمیکند که این در حوزه تئاتر دینی و ارزشی باشد و یا غیر آن.
بازیگر نمایش دفاع مقدسی «من که دا نیستم» تصریح کرد: رویکرد مسئولان با این پیشفرض که فعالان در عرصه تئاتر دینی و ارزشی اهمیت و جایگاه بیشتری به نسبت سایر جامعه تئاتری دارند و تولیدات آنها باید در اولویت برنامههای فرهنگی و هنری قرار گیرد و حمایتی مادی و معنوی از آنها به شکل همهجانبهای باشد، هنرمندان را ترغیب به فعالیت در این عرصه میکند.
مهدوی ادامه داد: در اصل این توقع را خود مسئولان ایجاد میکنند که باید به تئاتر دینی و ارزشی بیشتر بها داده شود اما در عمل زمانی که هنرمندان درصدد تولید نمایشهایی با این موضوعات و مضامین هستند، واکنش خارقالعادهای از سوی مسئولان را شاهد نیستیم و نگرش به این تولیدات همانند زمانی است که هنرمند وقت صرف یک نمایش خارجی کند.
بازیگر مجموعه تلویزیونی «هوش سیاه 2» تأکید کرد: حتی در جریان جشنواره و رویدادهای تئاتری که منطبق با مندرجات فراخوان مسئولان دبیرخانه و ستاد برگزاری خود را ملزم به رعایت تعهداتی در زمینه حمایت مالی، پرداخت کمکهزینه و در نهایت فراهم آوردن شرایط برای اجرای عموم آثار نمایشی دینی و ارزشی میکنند، در واقعیت چیزی که مشاهده میشود این است که هیچ اقدامی در تحقق این تعهد و مطالبات هنری هنرمندان صورت نمیگیرد.
وی در پایان گفت: متأسفانه در سال گذشته با وجود تغییر در ساختار مدیریت هنری، هیچ تغییری در سیاستهای مدیران به منظور حمایت از تولید این گونه آثار به وجود نیامده است که مسئولان لازم است به این مسئله توجهی کافی و وافی نشان دهند.