صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۶۹۴۳
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰
امیر گلفام اظهار کرد:

گروه ادب: رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش از انتشار 60 اثر در حوزه کودکان خبر داد و افزود: از هم‌اکنون آثار تخصصی این حوزه با ویژگی انتقال فرهنگ دفاع مقدس، مقاومت و ایثار و شهادت به شکل مستقیم و غیرمستقیم، منتشر می‌شوند.

امیر ابراهیم گلفام، رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن(ایکنا) به رویکرد این سازمان در تولید و انتشار کتاب دفاع مقدس برای کودکان و نوجوانان اشاره کرد و ادامه داد: سازمان حفظ آثار ارتش به تازگی در حوزه کتاب کودکان ورود پیدا کرده‌ است.
همراهی نقاشی و طراحی برای تصویرسازی بهتر در ذهن کودکان
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش با بیان اینکه نباید کودکان و نوجوانان را فراموش کنیم، ادامه داد: نسل‌ آینده، همین کودکان امروز هستند که در آینده مرد‌ها و زن‌های جامعه را می‌سازند و امروز در مدارس ابتدایی تحصیل می‌کنند.
امیر گلفام از تدوین بیش از شصت عنوان کتاب در حوزه کودکان خبر داد و گفت: بخش اعظمی از این آثار مرحله نگارش را پشت سر گذاشته‌اند و از آنجا که قرار بر این است تا این آثار همراه با طراحی و نقاشی‌ برای ایجاد تصویرسازی‌های مناسب عرضه شوند، پیگیر انجام این مرحله از کار هستیم.
استفاده از قابلیت‌های قلمی همه نویسندگان در حوزه دفاع مقدس
وی با بیان اینکه طبق برنامه‌ریزی انجام شده، اوایل سال آینده و همزمان با روز جهانی کودک و نوجوان این آثار رونمایی می‌شوند، اظهار کرد: از این به بعد کتاب‌های تخصصی برای کودکان و نوجوانان با ویژگی انتقال فرهنگ در حوزه دفاع مقدس و فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت به شکل مستقیم و غیرمستقیم توسط این سازمان منتشر خواهند شد.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران همچنین درباره نقد و بررسی آثار منتشر شده توسط این سازمان، اظهار کرد: سال 92 سال پرشتابی در حوزه نویسندگی برای ما بود. ضرورت دارد در کنار آن به افزایش تعداد نویسندگان برای استفاده از قابلیت‌های قلمی آنان اقدام کنیم و البته با افزایش تعداد آثار حتماً نقد و بررسی در سال آینده، جزء برنامه‌های ما خواهد بود.