صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۹۱۴۵
تاریخ انتشار : ۰۲ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۹

گروه فعالیت‌های قرآنی: آذربایجان غربی به عنوان یکی از استان‌هایی که مهد پرورش و تربیت استعدادهای بی‌نظیر قرآنی است در سال 92 شاهد اتفاقات ناب در حوزه فعالیت‌های قرآنی بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، کسب رتبه برتر بخش قرائت مسابقات بین‌المللی قرآن کریم تهران توسط وحید وکیلی قاری برتر قرآنی آذربایجان غربی، انتخاب آیت‌الله سید علی‌اکبر قرشی و وحید وکیلی به عنوان چهره‌های برتر قرآنی کشور و کسب رتبه دوم کشوری و انتخاب حامد ولی زاده قاری قرآن ارومیه‌ای برای حضور در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم مالزی از جمله خبرهای خوش قرآنی سال 92 برای آذربایجان غربی بود.

یکی دیگر از مهم‌ترین برنامه‌های فرهنگی سال 92 در آذربایجان غربی، برگزاری نخستین کنگره ملی امام صادق (ع) به ابتکار اداره کل اوقاف و امور خیریه استان و میزبانی شهرستان خوی بود که استقبال بسیار خوبی نیز از آن صورت گرفت.

حضور چهره‌های مذهبی و قرآنی صاحب‌نظر همچون آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، شیخ حسین انصاریان از فقها و وعاظ بنام کشوری وجهه بسیار درخشانی به این همایش ملی داده بود.