صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۰۶۵۸
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۲
قاسمیان:

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس معاونت قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ضمن انتقاد از کم‌توجهی مسئولان به بخش دانشگاهی خواستار این شد که اهمیت دادن به بخش‌های نمایشگاه بین‌المللی قرآن بر اساس ظرفیت‌ها و عملکرد آنها صورت گیرد.

سیدقوام قاسمیان، فعال قرآنی و کارشناس معاونت قرآن و عترت دانشگاه علوم ومعارف قرآن کریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در خصوص راه‌های ارتقای سطح کیفی نمایشگاه بین‌المللی قرآن اظهار کرد: عملکرد بخش‌های نمایشگاه بین‌المللی قرآن فراز و نشیب زیادی دارند.
وی توضیح داد: به عنوان مثال بخش دانشگاهی با ظرفیت زیادی که دارد، می‌تواند بسیار پویاتر در این نماشگاه حضور یابد و در نگاه اول می‌تواند مطلب آموزنده‌ای را به مخاطب القا کند؛ برخی از دانشگاه‌ها در حد روابط عمومی خود در این نمایشگاه حاضر می‌شوند و فقط به ارائه پایان‌نامه‌های دینی و قرآنی بسنده می‌کنند.

کمبود فضای لازم ویژه بخش دانشگاهی
قاسمیان تصریح کرد: دانشگاه‌ها برای ارتقای کیفی فعالیت خود نشست‌هایی را تدارک می‌بینند، اما فضای مناسب در اختیار آنها قرار داده نمی‌شود و از این رو نتوانستند نشست‌ها‌ی خود را برگزار کنند؛ دانشگاه مهم‌ترین محل برای گسترش فرهنگ است و باید جای خوبی در نمایشگاه به آنها اختصاص داده شود.
وی ادامه داد: مدت زمان یک ماهه از این جهت که بازدیدکنندگان فرصت کافی داشته باشند، مناسب است، اما این به شرطی است که بخش‌های مختلف مطالب علمی خوبی را ارائه دهند و به اصطلاح با دست پر حضور یابند. اگر یک غرفه بخواهد از روز اول تا روز پایانی نمایشگاه یک کار را ارائه دهد، امر مطلوبی نیست و باید به نوآوری دست بزند.

لزوم تغییر در ساعت کار نمایشگاه
این فعال قرآنی درباره ساعت برگزاری نمایشگاه اظهار کرد: ساعت برگزاری نمایشگاه که از 17 تا 24 است نیز مناسب نیست، زیرا قبل از افطار بازدیدکنندگان روزه هستند و ضعف جسمانی تاثیرگذار است و دقت لازم را به خرج نمی‌دهند و بهتر است در این مورد تجدید نظر شود.
وی یادآور شد: یک بازدیدکننده نمی‌تواند در یک بار از بخش‌ها دیدن کند و هم‌زمان هم در یک نشست علمی که حداقل یک ساعت به طول می‌انجامد، شرکت کند. این فشردگی زمانی باعث می‌شود که مخاطب مجبور شود از یک سری از بخش‌های مفید نمایشگاه قرآن صرف‌نظر کند.

کارشناس معاونت قرآن و عترت دانشگاه علوم ومعارف قرآن کریم بیان کرد: صدا و سیما سریال‌های خود را بعد از افطار در تلویزیون پخش می‌کند و خود این عاملی است که وقت مردم بعد از افطار با این فیلم‌ها و سریال‌ها پر می‌شود و زمان لازم را برای بازدید از نمایشگاه بین‌المللی قرآن اختصاص نمی‌دهند.