صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۱۰۵۷
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲

گروه سیاسی: 4 مرزبان ایرانی که دو ماه پیش توسط گروهک موسوم به «جیش‌العدل» ربوده شده بودند، دقایقی قبل وارد کشور شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، اخباری مبنی بر ورود رامین حضرتی، سجاد زاهانی، محمد نظامی و جمشید تیموری 4 مرزبانی ربوده شده از سوی گروه جیش‌العدل به ایران منتشر شد که طی آن این افراد از منطقه مرزی افغانستان و پاکستان به میهن بازگشتند.

سیدحسین نقوی‌حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در گفت‌وگویی با تأیید این خبر اظهار کرد: 4 مرزبان ربوده شده از سوی گروهک تروریستی جیش العدل وارد ایران شدند.

این در حالی بود که سیدباقر حسینی، منتخب مردم زابل در مجلس و عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت‌وگو با ایکنا اظهار کرد: هنوز خبر ورود مرزبانان به ایران تأیید نشده است.

وی اظهار کرد: تا ساعت 11:30 طی تماس‌هایی که با مسئولان وزارت کشور داشتم اطلاعی از ورود این 4 مرزبان نداشتند و ما نیز منتظر تأیید این خبر هستیم.

وی گفت: تأیید ورود مرزبانان به ایران از طریق وزارت کشور صورت می‌گیرد و امیدواریم طی یکی دو ساعت آینده این خبر را بشنویم.

بنابراین گزارش، 5 مرزبان ایرانی 16 بهمن‌ماه سال 1392 در منطقه جکیگور، واقع در شرق ایران از سوی گروه تروریستی «جیش العدل» ربوده شده بودند که یکی از این مرزبانان از سوی این گروهک به شهادت رسید.