صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۱۴۴۳
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۳

گروه اجتماعی: مدرس حوزه علمیه میاندوآب مهم‌ترین کارکرد خانواده در مبانی اسلام را تربیت نسل متعهد دینی و ولایی دانست و گفت: خانواده متعالی و رشد‌یافته دینی یکی از ارکان مهم زمینه‌سازی برای رشد معنوی جامعه است.

حجت‌الاسلام علی عبدالهی، مدرس حوزه علمیه میاندوآب در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: دین مبین اسلام اهمیت خاصی بر جایگاه متعالی خانواده و نقش والدین در تربیت فرزندان قائل است از همین رو نهاد خانواده در این مکتب آسمانی از مقدس‌ترین بنیان‌های اجتماعی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: اگر والدین در بستر خانواده خود را پایبند به باید و نبایدهای دینی و شرعی بدانند می‌تواند در تربیت نسل متعهد موفق باشند، در غیر این صورت کارکرد تربیت دینی خانواده ‌در جامعه اسلامی با کاستی همراه می‌شود.

وی رستگاری و تعالی انسان در تمامی اعصار را منوط به پذیرش و انجام آموزه‌ها و احکام دینی دانست و اضافه کرد: اگر تمامی پایبندی ها به شرع مقدس اسلام از خانواده‌ها آغاز شود، از آنجا به کل جامعه تسری می‌یابد.

حجت‌الاسلام عبدالهی خانواده را اولین جایگاه و خواستگاه شکل‌گیری و تحقق سبک زندگی اسلامی معرفی ‌و بیان کرد: والدین با عمل خود در انجام واجبات و ترک محرمات می‌توانند بهترین آموزش‌دهنده رفتارهای دینی برای فرزندان باشد، اصولی که در سبک زندگی اسلامی بر آن تأکید می‌شود.

این مدرس حوزوی یکی دیگر از شاخص‌های سبک زندگی اسلامی را مودت و همدلی موجود میان اعضای خانواده معرفی کرد و یادآور شد: در سبک زندگی اسلامی زن و شوهر و همچنین فرزندان با صمیمت و نهایت احترام به عقاید، سلایق و خواسته‌های شخصی یکدیگر در راستای کسب روزی حلال و رسیدن به اهداف نهایی خود تلاش می‌کنند.