صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۲۸۷۷
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۴

گروه اجتماعی: معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه نقده گفت: تقویت تولید ملی با پرهیز از زیاده‌روی و اسراف در مصرف است که منجر به رونق‌بخشی‌های اقتصادی در کشور می‌شود.

حجت‌الاسلام وحید طالبی، معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه نقده در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: احترام گذاشتن به تولیدات ملی و گرایش به مصرف داخلی زمینه را برای دست‌اندازی کشورهای بیگانه که از راهبردهای اقتصادی برخلاف موازین ارزش‌های اخلاقی و انسانی در جهت اعمال فشار برای رسیدن به اهداف خود استفاده می‌کند، از بین می‌برد.

وی ادامه داد: فرهنگ‌سازی برای رسیدن به اهداف متعالی در زمینه شعار سال نیازمند عزم ملی و همت جهادی است و مدیریت جهادی نیز در این بخش جایگاهی مهم دارد.

این استاد حوزوی با اشاره به اینکه در این میان نقش مسئولان بیشتر از گذشته است، اظهار کرد: مسئولان باید با جلوگیری از ریخت و پاش‌های اضافی که در بدنه نظام وجود دارد و نتیجه‌ای جز هدر‌رفت منابع و امکانات کشور را به‌دنبال ندارد، با تقویت تولید ملی، بخش‌های اقتصادی جامعه را در برابر تحریم‌ها و فشارها مقاوم‌سازی کنند.

حجت‌الاسلام طالبی با بیان اینکه توان ایران اسلامی بیشتر از آن است که امروز استفاده می‌شود، افزود: ایران اسلامی به یاری خداوند و غیرت ملت ولایی امروز چنان در عرصه‌های مختلف مقتدر است که این توانایی را دارد از منظر اقتصادی نیز به خودکفایی کامل برسد.

معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه نقده، پرهیز از اسراف، گرایش به ساده‌زیستی و قانع بودن در استفاده از امکانات و منابع که در فرهنگ دینی نیز مورد تأکید جدی قرار گرفته است را مؤلفه‌های اصلی تحقق منویات رهبری در حوزه جهاد اقتصادی و اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.