صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۴۳۶۹
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۱
حجت‌الاسلام منصور برزگر بیان کرد:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: با راه‌اندازی بنیاد بین‌المللی حفظ قرآن پیش‌بینی می‌شود برنامه‌های حفظ قرآن در کشور و کشورهای اسلامی رشد کمی و کیفی پیدا کنند.

حجت‌الاسلام منصور برزگر، مدیر اتحادیه تشکل‌های قرآنی منطقه جنوب کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با راه‌اندازی بنیاد بین‌المللی حفظ قرآن در کشور گفت: در راستای بیانات مقام معظم رهبری در ماه رمضان سال‌های گذشته مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن، تعدادی از مدیران مؤسسات قرآنی بزرگ کشور و علاقه‌مندان به قرآن و اهل‌بیت(ع) برآن شدند تا جهت لبیک گفتن به فرمایشات مقام معظم رهبری بنیاد بین‌المللی حفظ قرآن را راه‌اندازی کنند.

فعالیت بنیاد بین‌المللی حفظ قرآن در راستای تحقق‌بخشی به منویات مقام معظم رهبری

وی در ادامه بیان کرد: امید است این بنیاد بتواند در راستای تحقق بخشی از منویات مقام معظم رهبری و تربیت حافظان قرآن در کشور در سطح بین‌المللی گام بزرگی بردارد.

برزگر اظهار کرد: با توجه به اینکه مؤسسات قرآنی هیئت مؤسس این بنیاد مؤسساتی با شعب متعدد هستند، سال‌های متمادی است که در عرصه قرآن فعالیت می‌کنند و دارای تجربه در این حوزه هستند، در نتیجه با این هم‌افزایی صورت گرفته آینده روشنی در جهت حفظ قرآن در انتظار این بنیاد است.

رشد کمی و کیفی برنامه حفظ قرآن در کشورهای اسلامی با راه‌اندازی بنیاد بین‌المللی حفظ قرآن

وی در ادامه با اشاره به پیش‌بینی رشد کمی و کیفی برنامه‌های حفظ قرآن در کشور و کشورهای اسلامی با راه‌اندازی بنیاد بین‌المللی حفظ قرآن، تصریح کرد: از اولین گام‌هایی که این بنیاد در راستای کار خود در صدد انجام آن است، ارائه راهکارهایی جهت جذب مخاطبان و ایجاد احساس نیاز در فراگیران به حفظ قرآن است.

مدیر مؤسسه مکتب‌القرآن ثارالله افزود: جامعه اسلامی و افراد باید این احساس را پیدا کنند که حفظ قرآن مانند غذای جسم که بدن به آن نیاز دارد، برای روح لازم و ضروری است و حفظ قرآن می‌تواند در همه زمینه‌ها به‌ویژه جهت تربیت فرزندان به خانواده‌ها کمک کند و بنیاد در صدد است تا با ایجاد این احساس نیاز‌ در خانواده‌ها، گرایش آنان به آموزش‌ را افزایش دهد.

استفاده از روش‌های متنوع آموزشی سر لوحه فعالیت مؤسسات قرآنی در سال جاری

وی در رابطه با اهدافی که مؤسسات قرآنی در سال جاری باید مد نظر خود قرار دهند، تصریح کرد: مؤسسات قرآنی با پیش‌بینی راه‌های جذب مختلف به جذب مخاطب در مراکز قرآنی خود بپردازند و در حوزه حفظ قرآن نیز گام بردارند.

دوری مؤسسات قرآنی از روزمرگی

برزگر با اشاره به اینکه مؤسسات سعی کنند دچار روزمرگی نشوند، گفت: مؤسسات قرآنی باید با برنامه‌ریزی سعی کنند تا دیدگاه برخی خانواده‌ها را نسبت به برنامه‌های قرآنی تغییر داده و آنها را جذب برنامه‌های قرآنی کنند، زیرا جامعه با روی آوردن به قرآن و فراگیری و پیاده‌سازی آن در خانواده‌ها می‌تواند از ناهنجاری‌ها جلوگیری کند.

مدیر مؤسسه مکتب‌القرآن ثارالله در پایان تصریح کرد: با کمی توجه به اقشار مختلف جامعه، باید گفت جامعه قرآنی از نظر آمار و ارقام، سالم‌ترین جامعه کشور است، حافظان، خادمان و مدیران و مربیان قرآن مؤسسات از افراد کم توقع، ولایت‌مدار و ارزشی هستند و سال‌های متمادی است که در کشور فعالیت دارند در نتیجه هر قدر جامعه به سوی فراگیری آیات‌ الهی گرایش پیدا کند، ناهنجارهای اجتماعی کم می‌شود.