صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۵۳۱۸
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۰

گروه فعالیت‌های قرآنی: محفل انس با قرآن همزمان با هفته ارتش توسط منطقه دوم دریایی ولایت جاسک در مسجد امام علی(ع) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محفل انس با قرآن با حضور جمع کثیری از فرماندهان، کارکنان پایور و وظیفه نیروهای مسلح و مسئولان کشوری و لشکری شهرستان بندر جاسک در مسجد امام‌علی(ع) به میزبانی نیروی دریایی ارتش برگزار شد.
بر اساس این گزارش، در این مراسم قاریان منطقه دوم دریایی ولایت به تلاوت آیاتی از کلام الله وحی پرداختند، همچنین در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین معتمدی، امام جمعه شهرستان میناب سخنرانی کرد.
وی در این مراسم گفت: بزرگی انسان به کاری است که انجام داده است، در طول تاریخ امیران و افسران زیادی آمده‌اند، اما امیر صیادشیرازی چون با توکل به خدا و قرآن عمل می‌کرد و از دشمن هراسی نداشت، توانست مراحل ترقی دنیوی و اخروی را به خوبی بپیماید و در انتها به درجه رفیع شهادت نائل شود.
وی در ادامه اظهار کرد: انسان‌های بزرگ همچون امیر صیاد شیرازی همیشه سه ویژگی خاص دارند که آنها را از دیگران متمایز می‌کند، این سه ویژگی، جاذبه معنوی، علم و دلسوزی است که در تمام خصوصیات رفتاری این شخصیت بزرگ تجلی داشته است.