صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۵۷۵۷
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۸

گروه اندیشه: سومین همایش استانی «خانواده و سبک زندگی دینی» با هدف ترویج سبک صحیح زندگی با معرفی برترین‌ها در شهرکرد به‌کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، ابوالقاسم رستگار، مدیرکل کمیته امداد چهارمحال و بختیاری امروز، 26 فروردین ‌در سومین همایش دانشجویی خانواده و سبک زندگی دینی، اظهار کرد: خانواده بین تمام جوامع بشری همواره اصلی‌ترین نهاد اجتماعی و خاستگاه تمدن‌ها بوده است.

وی افزود: پرداختن به این نهاد در هدایت جایگاه واقعی و متعالی همواره سبب اصلاح خانواده بزرگ انسانی شده است و بی‌شک خانواده، یکی از موضوعات مهم جامعه است.

رستگار کارآمدی و مصون‌سازی خانواده را در گرو استمرار و توجه به آموزه‌های دینی دانست و گفت: در مکتب اسلام اهمیت خانواده به‌حدی است که بهترین گام‌ها بیاید در راستای ارتقای سلامت آن برداشته شود.

به گفته وی، خانواده بهترین جایگاه و موقعیت را در انسان‌سازی جامعه دارد؛ چراکه می‌تواند تأثیر بسزایی در پیشرفت جامعه داشته باشد.

رستگار با بیان اینکه ایجاد فرهنگ سبک زندگی دینی در خانواده به سازمان خاصی معطوف نمی‌شود، این مهم را وظیفه‌ای بین بخشی دانست و اظهار کرد: در راستای ترویج و تعمیق این فرهنگ نقش تمامی سازمان‌های امور دینی، فرهنگی و به‌خصوص رسانه را نباید نادیده گرفت.

مدیرکل کمیته امداد استان ایجاد حرکت عظیم علمی در کشور و به‌دنبال آن در نهاد مقدس کمیته امداد در راستای ترویج سبک زندگی اسلامی را لبیک به فرمان مقام معظم رهبری دانست.

به گزارش ایکنا، 120 مقاله به دبیرخانه سومین همایش استانی «خانواده و سبک زندگی دینی» ارسال شد که مقاله‌های بهناز درخشان با عنوان «علل تأخیر در ازدواج»، مهری کاجی با عنوان «علل بروز و شیوع طلاق» و شکوفه بنی‌طالبی با عنوان «سبک زندگی دینی در استکام بعد روانی خانواده و پیشگیری از تنش‌ها و طلاق» به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند؛ همچنین‌‌ 19 مقاله برتر نیز به‌صورت پوستر به چاپ رسیدند.