صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۶۰۹۹
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۳
حجت‌الاسلام شرفخانی:

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: در بحث تربیت حافظان قرآن کریم وظیفه اساتید ایجاد انگیزه در نوجوان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام و المسلمین احمد شرفخانی، معاون سازمان اوقاف و امور خیریه در دیدار با خانواده‌های حافظان برگزیده قرآن کریم در مشهد، اظهار کرد: یکی از اشکالات عمده رسانه در کشور ما این است که بحث حفظ قرآن کریم و الگوهای قرآنی توسط رسانه معرفی نمی‌شود.
وی افزود: پر واضح است که حافظان قرآن کریم در کشور گمنام هستند، در حالی که باید به عنوان الگوی اخلاقی و فرهنگی در جامعه شناسایی و معرفی شوند.
معاون سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: در طرح تربیت حافظان قرآن کریم این سازمان، با نگاه مفهوم‌محور می‌توان مبلغ و مفسر قرآنی تربیت و قدم بلندی در الگوسازی از حافظان در جامعه برداشت؛ همچنین در بحث تربیت حافظان قرآن کریم وظیفه اساتید ایجاد انگیزه در نوجوان است، اما در حقیقت والدین به‌ویژه مادران نقش اصلی را در این زمینه ایفا می‌کنند.

وی افزود: حفظ قرآن مقدمه‌ای برای رسیدن به مفاهیم قرآن است تا در آن تدبر شود و سپس محتوای آن در زندگی به‌کار گرفته شده و در جامعه تسری یابد. با توجه به اینکه خانواده‌ها علاقه‌مند هستند تا فرزندانشان از مفاهیم قرآنی بهره لازم را ببرند، مفهوم‌محوری حفظ قرآن باید مورد توجه قرارگیرد؛ زیرا ترغیب افراد به حفظ قرآن کریم با این روش امکان‌پذیر است.