صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۷۵۴۴
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۵
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور:

گروه حوزه‌های علمیه: مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور سهم حوزه‌های علمیه خواهران را در مقابله با تهاجم فرهنگی و دفاع از تشیع ویژه دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی شنبه 30 فروردین در آیین افتتاح شورای علمی پژوهشی حوزه علمیه خواهران استان قم در محل اردوگاه فاطمه الزهرا(س) اظهار داشت: تمام ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه برادران و خواهران نه‌تنها برای کل جهان، جهان اسلام یا جهان تشیع، بلکه حتی برای جمهوری اسلامی نیز کافی نیست.
وی اظهار داشت: تعداد 200 هزار طلبه خواهر و برادر در کشور برای 75 میلیون نفر جمعیت، بسیار اندک است و قابل توجه نیست.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به وجود ده‌ها هزار سایت اینترنتی ضد شیعه که در رابطه با فرقه‌ها فعالیت می‌کنند، اظهار داشت: در مقابل این سایت‌ها ما چه تعداد سایت اینترنتی برای بیان معارف شیعه داریم.
وی سهم حوزه‌های علمیه خواهران را در مقابله با این تهاجم سهمی ویژه دانست و اظهار داشت: دشمن به اشکال مختلف قصد تاثیرگذاری نه تنها بر دختران و زنان بلکه از طریق زنان قصد تاثیرگذاری بر کل جامعه را دارد.
جمشیدی گفت: چه کسی جز خواهران عفیف می‌تواند پاسبان جبهه عقلانیت و ایمان در میان بانوان باشد. حرکت بانوان باایمان می‌تواند در نسل آینده جامعه اسلامی در داخل و خارج از کشور اثرگذار باشد.
وی با اشاره به درخشش بانوان طلبه در جشنواره‌های پژوهشی مشترک با برادران طلبه در سال‌های اخیر اظهار داشت: در استان‌های مختلف تعداد شرکت‌کنندگان و حائزین رتبه‌های برتر این جشنواره‌ها از سوی بانوان، هم‌تراز یا بیش از برادران طلبه بوده است.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به راه‌اندازی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم اظهار داشت: باید در قم گام‌های سریع، بلند و محکمی در عرصه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و تربیتی برداشته شود.
وی اظهار امیدواری کرد اولین پژوهشکده حوزه‌های علمیه خواهران در سال جاری در استان قم راه‌اندازی شود و پس از آن طی دو تا سه سال راه‌اندازی مراکز پژوهشی به سایر استان‌ها سرایت کند.