صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۸۰۳۱
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۵
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: عضو مجلس خبرگان رهبری، روشن شدن عشق به قرآن در دل را بالاتر از حفظ و قرائت بیان کرد و گفت: اگر انسان قاری و یا حافظ قرآن باشد خوب است، اما آنچه مهم است، این است که باید حفظ و یا قرائت با معرفت همراه باشد و عشق به قرآن در دل روشن شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مراسم افتتاح شعبه شهرری مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) که همزان با ولادت حضرت فاطمه(س) برگزار شد، آیت‌الله احمد بهشتی، عضو مجلس خبرگان رهبری طی سخنانی حضرت فاطمه(س) را میزان حق و باطل بیان کرد و گفت: پیامبر(ص) همواره خطاب به حضرت زهرا (س) می‌فرمود: خدا برای غضب تو غضب می‌کند و برای رضای تو خشنود می‌شود و فاطمه میزان حق و باطل است، امید است همه ما فاطمی باشیم.

قرآن‌آموزی نزد پدر برای حضرت زهرا(س) به اندازه حسنین ارزش داشت

وی با اشاره به قرآن‌آموزی حضرت زهرا(س) نزد پیامبر(ص) گفت: حضرت زهرا(س) همواره قرآن را نزد پدر می‌آموخت و این کار آنچنان برایش ارزشمند بود که می‌گفت آموختن قرآن نزد پدر برای من به اندازه حسنین ارزش دارد، پس مقام حضرت زهرا(س) مقام معرفت است و به گفته ابن‌سینا اهل معرفت بعد از انبیاء اشراف اهل بهشت هستند.

آیت‌الله بهشتی روشن شدن عشق به قرآن در دل را بالاتر از حفظ و قرائت بیان کرد و گفت: اگر انسان قاری و یا حافظ قرآن باشد خوب است، اما آنچه مهم است، این است که باید حفظ و یا قرائت با معرفت همراه باشد و عشق به قرآن در دل روشن شود، حال مؤسسه بیت‌الاحزان عشق به قرآن را در دل شما به حرکت درآورده و امید است در این شهر که حرم اهل‌بیت(ع) است، شاهد انس مردم با قرآن کریم باشیم.

نام بیت‌الاحزان پیشینه بزرگی دارد

وی با اشاره به دلایل انتخاب نام بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) برای این مؤسسه گفت: این نام پیشینه بزرگی دارد، زیرا حضرت زهرا(س) پس از رحلت پیامبر(ص) همواره در سوگ پدر می‌گریست تا جایی که این امر سبب اعتراض برخی از مردم شد و حضرت علی(ع) کلبه‌ای را در قبرستان بقیع ساخت و حضرت زهرا (س) هر روز به‌همراه حسنین(ع) به این کلبه می‌رفت و در سوگ پدر می‌گریست. این نام پیشینه بزرگی دارد و امید است شما قدر آن را بدانید و از این فرصت برای انس با قرآن استفاده کنید.