صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۸۷۱۵
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۸

گروه اجتماعی: اسقف اعظم خلیفه‌گری آشوریان، کلدانی، کاتولیک آذربایجان غربی‌ با بیان اینکه سلامت جسمی و معنوی امانت الهی در دست بشر است، گفت: غفلت از آموزه‌های الهی انسان را در معرض بیماری‌های مختلف قرار می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، توماس میرم، اسقف اعظم خلیفه‌گری آشوریان، کلدانی و کاتولیک آذربایجان غربی امروز، دوم اردیبهشت در مرسم نواخته شدن زنگ سلامت تعامل اقوام، ادیان و قومیت‌ها در عرصه سلامت اظهار کرد: بر اساس آموزه‌های ادیان الهی و توحیدی مراقبت از سلامت جسم و روان یک امانت الهی و تکلیف عقلانی است و داشتن ایمان و تقوا می‌تواند انسان را در برابر عوامل بیماری زا محافظت کند.

وی با بیان اینکه غفلت از آموزه‌های الهی انسان را در معرض بیماری‌های مختلف قرار می‌دهد، اضافه کرد: یکی از عوامل تهدید زا در جهان معاصر که باعث شده انسان امروز به بسیاری از بیمارهای مختلف دچار شود تغییر در سبک زندگی و دور شدن از آموزه‌های دینی است.

میرم با اشاره به اینکه انسان در برابر مراقبت از سلامت جسمی خود مسئول و متعهد است، اظهار کرد: درک بهتر از غایت و هدف زندگی و خالق هستی می‌تواند به انسان در یافتن مسیر درست برای مراقبت از جسم و روان خود کمک کند.

وی بیان کرد: آموزه‌های دینی ادیان ایمانی و توحیدی همواره انسان را از قرار رفتن در برابر عواملی که سلامت روح و جسمش را تهدید می‌کند و باعث بیماری می‌شود منع کرده است.

میرم همچنین با اشاره به آموزه‌های دین مسیح درباره مراقبت از سلامت، اظهار کرد: دین مسیحیت افراد را از توهین به بدن زندگان و مردگان بر حذر می‌دارد و بدن انسان را امانت الهی دانسته که جلوه بارزی از شکوه و بزرگی خداوند را بیان می‌کند.

اسقف اعظم خلیفه‌گری آشوریان، کلدانی و کاتولیک آذربایجان غربی در پایان انسان سالم را محور اصلی توسعه و رشد هر کشور و جامعه‌ای دانست و اضافه کرد: توسعه پایدار و پویایی جامعه زمانی محقق می‌شود که نیروی انسان سالم از نظر فکری و جسمی پیش برنده اهداف آن در عرصه‌های مختلف باشند.