صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۹۳۳۲
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۳:۵۰
عبداللهی خبر داد:

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی ستاد اقامه نماز کشور از برگزاری طرح‌های آموزشی مفتاح، معراج و نماز شایستگان با محور آموزش تخصصی نماز در سال جاری خبر داد.

سیدمحمد عبداللهی معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی ستاد اقامه نماز کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اعلام کرد: در راستای تربیت مربی نیروی انسانی یا کادرسازی حوزه نماز دو برنامه آموزشی با عنوان‌های معراج و مفتاح را مانند سال گذشته اجرا می کنیم.
وی تشریح کرد: آموزش تخصصی تربیت مربی معارف نماز (طرح معراج) در استان‌هایی که طلبه‌های واجد شرایط یعنی طلابی که سطح دو حوزه را به اتمام رسانده‌اند، حضور داشته باشند اجرا می‌شود.
عبداللهی در خصوص طرح مفتاح نیز گفت: دوره کوتاه مدت تربیت مبلغ نماز، تحت عنوان طرح مفتاح نیز برای روحانیان و مربیان پرورشی مدارس آموزش و پرورش برگزار می‌شود.
وی افزود: همچنین دوره آموزش نماز شایستگان را در سال جاری برگزار خواهیم کرد که این دوره با هدف ایجاد انس و رغبت نوجوانان و جوانان به مسجد و نماز جماعت برپا می‌شود. دوره آموزش مرواج فرهنگ نماز با رویکرد شناسایی دانش‌آموزان نخبه و فعال مناطق آموزش و پرورش در قالب دوره 12 ساعته‌ آموزشی نیز در سال جاری انجام خواهد شد.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی ستاد اقامه نماز کشور از آموزش نویسندگان جوان نیز خبر داد و گفت: ستاد اقامه نماز هر سال مسابقه «نویسندگان جوان و جوانان نویسنده» را برگزار می‌کند که در سال جاری کارگاه آموزشی و مهارتی را برای این نویسندگان تدارک دیده است تا در همه استان‌ها در قالب 9 هزار و 900 نفر ساعت آموزش مباحثی در حوزه نویسندگی معارف تخصصی نماز برگزار شود.