صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۹۶۱۳
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۸
با موضوع زنان ایثارگر؛

گروه اجتماعی: مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی گفت: بخش دوم مستند «بی‌نشانه‌ها» با موضوع به تصویر کشیدن حماسه‌آفرینی زنان ایثارگر دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس در استان پخش می‌شود.

مریم دهقانی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: مرحله اول تهیه و ثبت خاطرات زنان ایثارگر و حماسه‌آفرین سال‌های انقلاب و هشت سال دفاع مقدس به پایان رسیده است و در این مرحله بیش از 100 ساعت برنامه از زنان ایثارگر ضبط شده است.

وی با اشاره به آغاز فاز دوم ثبت خاطرات زنان ایثارگر با عنوان مستند «بی‌نشانه‌ها» گفت: تفاهم‌نامه اجرای بخش دوم نیز با اداره‌کل بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس منعقد شده است.

دهقانی اظهار کرد: تاکنون 500 زن ایثارگر سال‌های پیروزی انقلاب و دفاع مقدس که نقش بی‌بدیلی در مبارزه با دشمنان و معاندین و مخالفان نظام به‌خصوص در مرزهای استان داشته شناسایی شده‌اند.

وی با اشاره به سختی‌های کار جمع‌آوری و ثبت خاطرات زنان ایثارگر استان، افزود: سختی مصاحبه با زنان ایثارگر که برخی اوقات به سبب فروتنی و تواضعی که دارند حاضر به بیان خاطرات خود در حضور دوربین نیستند، می‌طلبد رسانه‌ها نیز در این حوزه ورود جدی داشته باشند.

این مقام مسئول اظهار کرد: برخی از زنان ایثارگر استان خاطراتی از مبارزات انقلابی خود با ضد‌انقلاب و اشرار در منطقه دارند که واقعاً مثال‌زدنی و کم‌نظیر است اما متأسفانه بسیاری از این خاطرات در جایی ثبت نمی‌شود و در سینه این افراد برای همیشه پنهان می‌ماند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی در با اشاره به راه‌اندازی بانک اطلاعات جامع زنان نخبه و فرهیخته استان در عرصه‌های مختلف گفت: تاکنون اطلاعات 260 نفر از زنان در این بانک اطلاعاتی ثبت شده است اما همچنان دستگاه‌های اجرایی علیرغم مکاتبات متعدد همکاری لازم را برای تکمیل این بانک اطلاعاتی انجام نمی‌دهند.