صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۰۸۴۹
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۴:۱۴

گروه ادب: کتابخوان‌ها از ساعات آغازین امروز وارد بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مصلای امام خمینی(ره) شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور حجت‌الاسلام حسن روحانی، رئیس جمهوری و علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز گذشته نهم اردیبهشت افتتاح شد و از امروز، دهم اردیبهشت نیز درب‌های مصلای امام خمینی(ره) به روی دوستداران این یار مهربان گشوده شده است.

کتاب‌خوان‌ها که تعداد زیادی از آنها را دانشجویان و جوانان تشکیل می‌دهد، از ساعات آغازین صبح امروز وارد نمایشگاه کتاب تهران شدند و شور و شوق زیادی در آنها برای یافتن کتاب‌های موردنظرشان دیده می‌شود و با حضور آنها جنب و جوش خاصی بر نمایشگاه به ویژه شبستان حاکم شده است.

بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در حالی فعالیت خود را آغاز کرده که شعار آن بهشت دانایی در ضیافت کلمات است و مصلای امام خمینی(ره) از دهم تا بیستم اردیبهشت از ساعت 10 صبح تا 20 شب پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

اجرای تئاتر خیابانی با موضوع کتاب در نمایشگاه

همزمان با گشایش بیست وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نمایش‌های محیطی و تئاترهای خیابانی در فضای باز نمایشگاه با حضور گروه‌های 30 - 100 نفره و در سکانس‌های گوناگون، با موضوعات متنوع و در فاصله زمانی نیم ساعت برگزار می‌شود.

به گفته مجید صحاف، دبیر کمیته فعالیت‌های جنبی اجرای تئاترهای محیطی از برنامه‌های ویژه این کمیته است که به دور از ایده‌های کلیشه‌ای و تکراری و به صورتی بدیع توسط هنرمندان جوان عرصه تئاتر در نمایشگاه امسال اجرا می‌شود.