صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۱۶۱۱
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۶
به میزبانی خانه قرآن بندرانزلی؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: نشست انتخابات اعضای اتحادیه تشکل‌های قرآنی گیلان 9 اردیبهشت‌ به میزبانی خانه قرآن بندرانزلی و با حضور مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نشست انتخابات اعضای اصلی و علی‌البدل اتحادیه تشکل‌های قرآنی گیلان، روز گذشته سه‌شنبه، 9 اردیبهشت‌ماه به میزبانی مؤسسه خانه قرآن بندرانزلی و با حضور حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور برگزار شد؛ در این نشست فعالان و مدیران قرآنی استان که عضو اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور هستند با حضور در این جلسه از نزدیک با مدیرعامل این اتحادیه گفت‌وگو کردند.

وی پس از استماع سخنان و پاسخ به پرسش‌های حاضران، اظهار کرد: بنا به فرمایش مقام معظم رهبری ما باید در کشور 10 میلیون حافظ قرآن داشته باشیم و برای تحقق این کلام معظم‌له، باید 300 میلیون نفر حافظ جزء‌های قران تربیت کنیم که پایین‌ترین هزینه‌اش برای هر نفر 50 هزار تومان است که 15000 میلیارد تومان اعتبار لازم دارد، اگر این هزینه تعلق بگیرد، فقط تا افق 1404 می‌توانیم 10 میلیون حافظ قرآن را تربیت کنیم و از تربیت قاری و... باز خواهیم ماند، البته این محاسبه بدون در نظر گرفتن تورم است.

محمدی عنوان کرد: اگر جمعیت فعال کشور را 60 میلیون نفر در نظر بگیریم، به‌ازای هر 10 هزار نفر باید شش هزار مؤسسه فعال قرآنی وجود داشته باشد.

وی در رابطه با اهداف اتحادیه بیان کرد: هدف ما از تشکیل اتحادیه‌ها در سطح استان‌ها این است که بتوانیم جریان واحدی را به وجود بیاوریم تا یک حق واحد را مطالبه کنیم.

مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور عنوان کرد: اتحادیه یک بحث فرامؤسسه‌ای است و باید در  تعاملات، منافع جمعی استان به منافع مؤسسه خود ترجیح داده شود؛ سعی کنید مجمع عمومی را به صورت فصلی یک‌ بار برگزار کنید و سایر مؤسسات استان را به خانواده اتحادیه اضافه کنید.

وی تصریح کرد: بارزترین نمونه مدیریت جهادی و عزم ملی، مؤسسات قرآنی هستند که اگر بودجه دست مؤسسات باشد، عزم ملی برای پیشبرد فرهنگ قرآنی، به وجود خواهد آمد.

محمدی با اشاره به مشکلات مالی مؤسسات توصیه کرد: باید مانند مؤسسه خانه قرآن بندرانزلی با تشکیل مجمع خیرین قرآنی از کمک‌های مردمی و وجود خیرین برای پیشبرد اهداف قرانی بکوشیم و از بودجه‌های دولتی برای توسعه استفاده نکنید، زیرا زمان واریز بودجه‌های دولتی و نحوه گرفتن آن مشخص نیست، ما باید به دنبال مردم باشیم، وجود خیرین بیش از اینکه برای مؤسسات بهره داشته باشد، برای خود خیرین بهره دارد؛ زیرا خیر و برکت را وارد زندگی آنها می‌کند، همچنین مؤسسات باید با تأسیس اتحادیه تشکل‌های استانی با یکدیگر متحد باشند و از رقابت‌های ناسالم پرهیز کنند.

در ادامه مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور قبل از رأی‌گیری هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های گیلان به سخنان مدیران مؤسسات گوش داد و قول همکاری برای برطرف کردن مشکلات را داد.

در ادامه برای مشخص شدن پنج عضو اصلی هیئت مدیره و یک بازرس، رأی‌گیری انجام شد که نتایج آن بدین شرح است؛ سیف‌الله مسرور از مؤسسه خانه قرآن بندرانزلی، نظیفی از مؤسسه قرآن و پویش نور صومعه‌سرا، منزوی از مؤسسه قرآن و عترت ثقلین رودسر، ارمندی از مؤسسه مصباح‌الهدی لاهیجان و یاری از مؤسسه پیامبر اعظم(ص) ماسال به عنوان اعضای اصلی و محمدزاده از مکتب نور رشت به عنوان عضو علی‌البدل انتخاب شدند.

همچنین محمدعلی امینی از مؤسسه یاوران موعود رشت به‌ عنوان بازرس اصلی و جمشید بذربخش از مؤسسه خانه قرآن بندرانزلی به عنوان عضو علی‌البدل بازرسی انتخاب شدند.